Trouwen bij Eet Lokaal Zevenaar | Petra & Ennio

  “Elk jaar word ik gekker op jou”. Een mooie tekst en ik denk dat hij ook geldt voor dit bruidspaar. Ze kennen elkaar al best een tijdje en hebben heel veel meegemaakt. En ze hadden het eigenlijk niet meer verwacht en toch kwam die prachtige dochter er: Jillz. Hoe tof is het om bewust te mogen meemaken dat je ouders gaan trouwen?

  Lokaal trouwen in Zevenaar

  Petra en Ennio trouwden in Zevenaar. Heel bewust, met zowel hun hart als hun verstand. En mede daarom was hun trouwdag zo bijzonder. Want ze hadden over heel veel details nagedacht. Hoe gaat het gevoel van de dag zijn? Wie nodigen we uit? Waar voelen de kinderen zich fijn bij? Hoe zorgen we voor een fijn diner? En is het mogelijk om alles te regelen met zoveel mogelijk lokale leveranciers?

  Een heerlijke trouwdag

  Hieronder laten we zien dat het hen gelukt is om een prachtige dag te creëren. Met veel details, met heerlijk eten, met fijn weer, een prachtige trouwtaart, een geweldige jurk en oh zo vele fijne mensen. En een speciale vermelding voor buurvrouw/weddingplanner Birgit  want wat heeft ze het in goede banen geleid zeg, deze dag. Samen met haar man en Daisy van Zwam- van Haaren hadden ze de ruimte omgetoverd tot een superromantische en vintage ruimte. En de bruid was hier heel erg blij mee ^^

  Trouwen en een dochter hebben

  Hoe bijzonder is het als je dochter jouw trouwjurk dicht maakt? Volgens mij was het niet eens helemaal de bedoeling dat Jillz dit zou doen, want Petra haar moeder was ook bij dit moment aanwezig, maar daarom is het moment des te mooier.

  Ennio’s roots liggen in het Spijkerkwartier. In dit pand woonde hij als kind. Dus tijdens de trouwdag een mini- “trip down memory lane” en even terug naar deze plek.

  Stiekem hoort zo’n bezoekje bij de barber shop toch ook wel bij zo’n mooi gestylede dag ;)

  De bruid komt met haar dochter de trap aflopen.

  Het moment is bijna daar! Petra en Jillz lopen alvast de trap af, want Ennio komt er aan!

  Naast het Eet Lokaal in Zevenaar, ligt een prachtig oud landhuis. Er woont al jarenlang een dame in dit huis en af en toe staat ze het toe dat er foto’s gemaakt worden. Hoe romantisch is deze plek!

  Prachtig bruidsmeisje in hoog gras. Groepsfoto bij een VW-busje

  Fotoshoot in de omgeving

  De fotoshoot bestond eigenlijk uit twee delen. Eerst waren we bij het landhuis in Zevenaar en daarna was er nog tijd om uitgebreid op de foto te gaan met Petra, Jillz en Ennio, Ennio’s drie zonen met aanhang en de ouders van Petra.

  Lopen over de dijk met schapen en je trouwkleding. Bruidspaar in turquoise VW-busje

  Ook voor Jillz was een ring geregeld, want ze was zo belangrijk op deze dag!

  Persoonlijke trouwgeloften; zij had ze stylish verantwoord in een boekje geschreven, terwijl hij eigenlijk alles wat hij wilde vertellen in zijn hoofd had. Mooi.

  Het jawoord bij Eet Lokaal Zevenaar met prachtige styling. Trouwambtenaar Annemarie Bruning

  Voor wie bekend is met Hart van Nederland,.. inderdaad Annemarie Bruning. Wat maakte ze er een mooie trouwceremonie van!

  Trouwceremonie bij Eet Lokaal Zevenaar

  En als social media aware koppel, moest er natuurlijk ook een selfie komen ;) Gevolgd door een paparazzi-momentje van de gasten.

  Je zou ook maar zo’n fijne groep vriendinnen hebben. Heerlijk!

  Ennio’s ouders zijn helaas niet meer in leven. Maar op veel kleine momentjes tijdens de dag waren ze toch in gedachten er bij.

  Na het diner, met lange planken met eten, was het tijd voor een feest. Gewoon fijn een dansje doen, lekker kletsen met elkaar en veel dansende kinderen. Kortom een mooie afsluiting van een fijne dag.

  Leveranciers, veelal lokaal gesitueerd (rondom Zevenaar).

  Locatie: Eet-Lokaal Cafe, Restaurant en Zalen
  Haarsieraad: via Sayyestothedress.nl
  BABS: Annemarie Bruning, Uw Ceremoniespreker
  Taart: Crème Passionnelle Zevenaar
  Macarons op de taart: Lola’s, Arnhem
  Bloemwerk (bruidsboeketten, corsages kinderen, decoratie taart & locatie + guirlande op de bus): Bloemist Baltus, Zevenaar
  Ringenplank: Houtjemooi
  Ringen: Goudsmederij Breukelen, Ed Koek
  Jurk: Assepoester Arnhem
  Pak: Tailormade Suits, Arnhem
  Jurk Bruidsmeisje: www.next.nl
  Decoratie: www.weddingdeco.nl & AClass (stoelen)
  Backdrop: Brisked Styled Weddings
  Uitnodigingen: Design by Loes
  Vervoer: We Love Oldtimers B.V.
  Muziek (overdag): Lara Leaves
  DJ: Feest DJ Patrick
  Fotograaf: Mon et Mine : )
  Kapper: Bram Eijmans Kapper, Zevenaar
  Make-up: Marieke van Huet
  Nagels: Beauty and more by Manon, Zevenaar
  Schoenen bruid: Mimosa Mint (mooi he!?)
  Schoenen bruidegom: Mascolori

  Leave a comment