Bruiloft Landgoed Groenendaal Heemstede | Marijn & Melissa

  Marijn en Melissa, twee levensgenieters die hard werken, studeren en dus ook besloten om te trouwen. Bij landgoed Groenendaal, want dat is en blijft een prachtige plek.

  Nu is het al weer een tijdje geleden dat we hier naartoe gingen. Maar wat ons bij is gebleven is de fijne sfeer tijdens deze dag. Niet alleen van het bruidspaar en hun gasten, maar ook van de locatie. Een selectie beelden van hun trouwdag.

  Voorbereidingen van de bruid bij Landgoed Groenendaal.

  Prachtig drukwerk en hele mooie trouwringen. De styling zag er weer mooi uit op deze bruiloft!

  De first look verliep super! Melissa stond alvast buiten te wachten, terwijl Marijn goed zijn ogen dicht moest houden. En toen mochten ze ineens open…

  De fotoshoot deden we op twee losse locaties. Eerst gingen we rondlopen op het landgoed rondom Groenendaal. Daarna stapten we nog even in de auto naar de Amsterdamse Waterleidingduinen. Beide locaties waren helemaal perfect: mooi afwisselend, goed begaanbaar en super romantisch.

  Als ik het goed begrepen heb, is de bovenstaande foto de favoriete foto van dit bruidspaar. Hij staat heel groot in het trouwalbum! :)

  Trouwen in de serre

  Hoewel het natuurlijk heerlijk was geweest om buiten te trouwen, liet het weer dit niet toe. Dus trouwen in de serre. En stiekem is dat best wel heel erg mooi! Want dit was een fijne lichte plek.

  Lekker samen eten

  Na de trouwceremonie kon het gezelschap genieten van een 3-gangen-lunch. Het bruidspaar had er voor gezorgd dat er heel veel lekker eten was. Op zich ook niet gek, want de bruid komt uit een horeca-familie. Haar ouders zitten in het vak!

  De bruid vroeg ons ook om vooral een aantal foto’s te maken vanuit de keuken. Haar vader is chef en dus was het eten ook echt onderdeel van deze bruiloft.

  Melissa haar vader zou het toetje maken. Witte chocolademousse met aarbeiencoulis. Haar broer hielp ook nog even mee. Hoe bijzonder op je bruiloft!

  We gingen weer naar huis, nadat we een sfeerimpressie gemaakt hadden van het diner. Gewoon een aantal foto’s van het mooie eten, de speeches die plaatsvonden en de momenten die er waren. Een fijne afsluiting van deze dag.

  Adresjes van Marijn & Melissa

  Taart: Sugarlips Cakes
  Jurk: Bruidshuis Elly
  Pak: Misura Sartoria Maatpakken Amersfoort
  Kapsel-make up: The Beautiful Bride Company
  Ringen: Schaap & Citroen
  Trouwlocatie: landgoed Groenendaal te Heemstede

  Leave a comment