Loveshoot op de heide | Marcia & Thierry

Loveshoot op de heide 001

In het najaar gaan ze trouwen. Eind oktober, om wat preciezer te zijn. En ze hebben al een trouwlocatie en alles, maar ze hadden nog geen mooie foto’s. Dus: tas ingepakt en richting De Dellen voor een loveshoot op de heide.

De heide van ‘t Harde is namelijk dé ideale plek voor een loveshoot. Het is er lekker rustig. Je hebt er heel veel verschillende mooie plekjes en je kunt er handig parkeren. En laten Marcia en Thierry nou ook nog eens superverliefd zijn, zodat de shoot extra fijn was om te doen ;)

Een heerlijke gezellige loveshoot dus. Waarbij we veel hebben gelachen, gepraat, gewandeld en gefotografeerd. Zin in oktober!

Loveshoot op de heide 002 Loveshoot op de heide 003 Loveshoot op de heide 004Loveshoot op de heide 006 Loveshoot op de heide 005 Loveshoot op de heide 007 Loveshoot op de heide 008 Loveshoot op de heide 010 Loveshoot op de heide 012Loveshoot op de heide 011 Loveshoot op de heide 013

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: