Bruiloft Bergzicht de Raaf | Jeroen & Claudia

  Dit is, denk ik, een klassiek romantisch verhaal. Hij piloot, zij stewardess en elkaar dan tijdens het werk tegen komen. Ook al wonen ze in het buitenland, ze besloten toch echt om in Nederland te trouwen. Want Jeroen komt hier vandaan. Zijn prachtige bruid, Claudia, komt uit Roemenië. 

  Love is in the air

  Goed, hoe kan ik deze dag nou het beste samenvatten in woorden? Het was vooral een hele ontspannen dag. De ochtend begon (zoals zo vaak bij de reportages die we mogen maken) op twee verschillende locaties. Ik was zelf bij de bruid, terwijl Ramon de voorbereidingen van de bruidegom vast mocht leggen. En natuurlijk was er ook wel een beetje chaos hier en daar, maar op een vrolijke manier. Want deze twee mensen zijn heel erg op elkaar ingespeeld. Echt een team en dat is fijn om mee te maken.

  Pilotenhuwelijk

  Uiteraard waren er enkele verwijzingen naar het beroep van dit bruidspaar. Zo stond er op de poort, vlak voordat ze elkaar gingen zien, “ready for take-off”. Ook werden de ringen gebracht op twee kleine houten vliegtuigen. En dan hebben we het nog niet gehad over de mini-vliegtuigjes die de gasten in elkaar konden schuiven, tijdens de receptie. Alles bij elkaar genomen was het een zonovergoten dag op een prachtige locatie waar we graag nog een keer terugkomen.

  Altijd een magisch moment… de bruid komt met haar vader aanlopen.

  Deze dag had veel kleine verwijzingen naar de luchtvaart.

  De dag eindigde uiteindelijk voor ons bij het diner. Het gezelschap zat aan tafel en begon met heerlijke voorgerechten die op grote schalen op tafel kwamen. Iedereen mocht van de schalen pakken, zodat men een shared dinner had. Wij vonden het een hele gezellige dag.

   

  Trouwlocatie: Bergzicht de Raaf
  Trouwtaart: Looijenga (http://lekkervanlooijenga.nl/)
  Drone: Dronevlieger.nl
  Bloemen: Carla Eeuwes (http://www.eeuwesbloemen.nl)
  Trouwjurk: Pronovias

  Leave a comment