Trouwen bij “Stadhuis” The Grand in Amsterdam

  Twee wereldreizigers. Deze twee mensen werken keihard en mede doordat hij uit Nederland komt, besloten om in onze prachtige hoofdstad, te trouwen. Marcel en Yen Yen zijn vanaf nu getrouwd. Daarom laten we je graag een reportage van hun sfeervolle dag zien.

  Koninklijke trouwlocatie The Grand

  Dit lijkt voor ons een beetje “het jaar van Amsterdam” te zijn. We hebben er namelijk al een paar bruiloften gefotografeerd, dit jaar, en er komen er ook nog een paar bij. En dat is helemaal niet gek, omdat het zo’n prachtige plek is voor een bruiloft. En wist je dat Koningin (nu princes) Beatrix hier ook getrouwd is?

  Ook werd er genoten van een drankje en een bitterbal.

  Trouwen in Amsterdam

  In Amsterdam heb je de grachten, de eeuwenoude grachtenpanden, je hebt er de sfeer van bootjes en accordeonspelers en je hebt er prachtige chique hotels. Marcel en Yen Yen besloten om te trouwen bij The Grand en ik geef ze geen ongelijk.

  De sfeer van Nederland

  Hun dag was eigenlijk een fijne samenvatting van Nederland: internationaal, met een mooie trouwceremonie en na afloop een wandeling richting de grachten. Want het bruidspaar had een rondvaartboot geregeld met accordeonspeler die talloze Nederlandse liedjes zong. “Instant sfeer”, en dat zorgt voor mooie momenten.

  De dag begon met het een fraaie fotoshoot aan de Amsterdamse grachten.

  Trouwfoto aan de grachten van Amsterdam, bruidspaar op een brug.

  Vervolgens het ja-woord in 1 van de prachtige ruimtes van Hotel The Grand.

  Overzicht van de trouwzaal van The Grand. De poort van The Grand.

  Gevolgd door een rondvaart door de grachten dus.

  Sfeervolle rondvaart tijdens een bruiloft in Amsterdam. Rondvaart over de grachten van Amsterdam voor een bruidspaar.

  Dineren in Amsterdam

  Na de rondvaart genoot het gezelschap van een avondvullend diner. Dus geen feest, maar samen dineren, luisteren naar speeches en elkaar vertellen waarom dit zo’n bijzondere dag is. Een heerlijk einde van een Amsterdamse bruiloft. Willen jullie ook trouwen in Amsterdam, kijk dan even verder op onze pagina.

  Overzichtsfoto van de dinerzaal van The Grand. The Grand in het avondlicht, sfeervol verlicht.

  Trouwlocatie van dit bruidspaar: Sofitel Legend Amsterdam The Grand.

  Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Amsterdam.

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  Leave a comment