Trouwen bij Groot Warnsborn | Marloes & Roland

Eens in de zoveel tijd maak je een bruiloft mee waar alles, maar dan ook alles, draait om de liefde. Het víeren van de liefde. Met vrienden, familie en je eigen kinderen. Dit is een stel met een bijzonder persoonlijk verhaal. Kort samengevat: ze hebben beiden een donkere periode meegemaakt in hun leven. Gelukkig zijn we nu een aantal jaren verder en zou je bijna zeggen: “eind goed, al goed”. Maar dit was dus zo’n dag dat je aan het einde van je kinderen en je lief even extra stevig vastpakt en ze knuffelt. Want daar mag je best bij stil staan.

Trouwen met je kinderen er bij

Marloes en Roland hebben samen 6 kinderen. Roland had er al drie, Marloes had twee kinderen en samen kregen ze nog een heel lief klein meisje. Een meisje dat deze twee families definitief samenvoegde. En 1 van de andere kinderen wist al, toen bekend werd dat ze zouden trouwen: er komt een baby aan! Uiteindelijk dubbel feest dus (ook al is de jongste inmiddels al oud genoeg om te lopen ;)

Feest der liefde

Zaterdag 30 juni was het zover. Een feest der liefde, op een locatie die niet onderdeed voor een bruiloft in bijvoorbeeld Frankrijk. Want wat kan trouwen bij Landgoed Groot Warnsborn mooi zijn! Het was deze dag rond de 28 graden. En de ceremonie vond buiten plaats. Helemaal achter in de mooie tuinen. Met witte rozenstruiken, een fijn zonnetje en persoonlijke woorden. Zo bijzonder, dat ik zelf ook een traantje moest wegpinken. Ik twijfel of er iemand was die het droog heeft gehouden. Want dit stel verdient elkaar en al het geluk dat ze nu samen hebben.

Ontspannen trouwen

Vivian was er bij om alles in goede banen te leiden. Samen met haar zus, Anouk, zorgde ze er voor dat dit een geweldige mooie dag was. De dag vloog dan ook voorbij. Voor we het wisten zat het gezelschap aan tafel om te genieten van drie gangen heerlijk eten. Even later hadden we nog een korte avondshoot en niet veel later begon het feest. Met same-day edit van de videograaf, confetti poppers en natuurlijk een eerste dans. We vonden het heerlijk om hier deel van te mogen zijn

Foto van de buitenkant van Hotel Groot WarnsbornBruiloft Landgoed Groot Warnsborn 003 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 004Jimmy Choo trouwschoenen Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 005Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 008 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 007Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 014 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 010Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 012 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 013Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 016 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 015 Bruid met Chance by Chanel Detailfoto's van een prachtige bruiloft bij Groot Warnsborn Kinderen spelen op het grasveld bij Landgoed Groot WarnsbornBruiloft Landgoed Groot Warnsborn 017Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 044 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 022 Trouwen in Arnhem in een prachtige tuin

Dat moment dat je aan komt lopen en je aanstaande, met jullie complete gezin, staat toe te kijken…

Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 024 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 026 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 027 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 028 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 029 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 030 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 031 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 032 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 033 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 034 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 035 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 037Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 036 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 038

Hoewel we maar een korte fotoshoot hadden, hebben we er alles uit proberen te halen. Zo fijn hoe dit bruidspaar even de tijd voor elkaar en hun kinderen nam!

Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 039 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 041 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 042 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 043 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 045 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 047 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 048 Overzicht van het landgoed Groot Warnsborn Een ijsje als toetje Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 051Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 057Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 053

En vlak voor het feest kregen we nog 5 minuutjes voor een mini-avondshoot bij ondergaande zon.

Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 052 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 054 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 055

Hoe tof!? Een discodansvloer!

Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 056 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 058 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 059 Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 060

Twee mojito’s voor het bruidspaar. Een fijne afsluiting van een prachtige dag.

Bruiloft Landgoed Groot Warnsborn 061

Adresjes van Vivian (voor Marloes & Roland)

Weddingplanner: Het Bruidsmeisje
Trouwlocatie: Groot Warnsborn, Arnhem
Muziek: Love Sound
Trouwjurk: Bloomfeld
Mini trouwjurkje voor de jongste: So Cute Fashion
Bruidspakken: New Tailor
Sushi & Oesters: Visbroertjes
DJ Feest: Floorjaxx
Techniek: DPL Sound
Fotobooth: Kamerakast
Film: One Life Film
Cocktailbar: Barblog Dyan Tjon
Drukwerk: Leintjes Exclusief
Trouwringen: Bonebakker Juwelier Amsterdam
Haar & Make-up: Lydia Le Loux
Nanny: La Nou Nou
Ballonnen: Party @ Home
Bloemstyling: Don Florito
Stylist: White Weddings
Sweet Table: Sugarlips Cakes
Trouwambtenaar: Mooijenbelofte

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: