Trouwen bij Groot Warnsborn | Marloes & Roland

  Eens in de zoveel tijd maak je een bruiloft mee waar alles, maar dan ook alles, draait om de liefde. Het víeren van de liefde. Met vrienden, familie en je eigen kinderen. Dit is een stel met een bijzonder persoonlijk verhaal. Kort samengevat: ze hebben beiden een donkere periode meegemaakt in hun leven. Gelukkig zijn we nu een aantal jaren verder en zou je bijna zeggen: “eind goed, al goed”. Maar dit was dus zo’n dag dat je aan het einde van je kinderen en je lief even extra stevig vastpakt en ze knuffelt. Want daar mag je best bij stil staan.

  Trouwen met je kinderen er bij

  Marloes en Roland hebben samen 6 kinderen. Roland had er al drie, Marloes had twee kinderen en samen kregen ze nog een heel lief klein meisje. Een meisje dat deze twee families definitief samenvoegde. En 1 van de andere kinderen wist al, toen bekend werd dat ze zouden trouwen: er komt een baby aan! Uiteindelijk dubbel feest dus (ook al is de jongste inmiddels al oud genoeg om te lopen ;)

  Feest der liefde

  Zaterdag 30 juni was het zover. Een feest der liefde, op een locatie die niet onderdeed voor een bruiloft in bijvoorbeeld Frankrijk. Want wat kan trouwen bij Landgoed Groot Warnsborn mooi zijn! Het was deze dag rond de 28 graden. En de ceremonie vond buiten plaats. Helemaal achter in de mooie tuinen. Met witte rozenstruiken, een fijn zonnetje en persoonlijke woorden. Zo bijzonder, dat ik zelf ook een traantje moest wegpinken. Ik twijfel of er iemand was die het droog heeft gehouden. Want dit stel verdient elkaar en al het geluk dat ze nu samen hebben.

  Ontspannen trouwen

  Vivian was er bij om alles in goede banen te leiden. Samen met haar zus, Anouk, zorgde ze er voor dat dit een geweldige mooie dag was. De dag vloog dan ook voorbij. Voor we het wisten zat het gezelschap aan tafel om te genieten van drie gangen heerlijk eten. Even later hadden we nog een korte avondshoot en niet veel later begon het feest. Met same-day edit van de videograaf, confetti poppers en natuurlijk een eerste dans. We vonden het heerlijk om hier deel van te mogen zijn

  Foto van de buitenkant van Hotel Groot Warnsborn Jimmy Choo trouwschoenen Bruid met Chance by Chanel Detailfoto's van een prachtige bruiloft bij Groot Warnsborn Kinderen spelen op het grasveld bij Landgoed Groot Warnsborn Trouwen in Arnhem in een prachtige tuin

  Dat moment dat je aan komt lopen en je aanstaande, met jullie complete gezin, staat toe te kijken…

  Hoewel we maar een korte fotoshoot hadden, hebben we er alles uit proberen te halen. Zo fijn hoe dit bruidspaar even de tijd voor elkaar en hun kinderen nam!

  Overzicht van het landgoed Groot Warnsborn Een ijsje als toetje

  En vlak voor het feest kregen we nog 5 minuutjes voor een mini-avondshoot bij ondergaande zon.

  Hoe tof!? Een discodansvloer!

  Twee mojito’s voor het bruidspaar. Een fijne afsluiting van een prachtige dag.

  Adresjes van Vivian (voor Marloes & Roland)

  Weddingplanner: Het Bruidsmeisje
  Trouwlocatie: Groot Warnsborn, Arnhem
  Muziek: Love Sound
  Trouwjurk: Bloomfeld
  Mini trouwjurkje voor de jongste: So Cute Fashion
  Bruidspakken: New Tailor
  Sushi & Oesters: Visbroertjes
  DJ Feest: Floorjaxx
  Techniek: DPL Sound
  Fotobooth: Kamerakast
  Film: One Life Film
  Cocktailbar: Barblog Dyan Tjon
  Drukwerk: Leintjes Exclusief
  Trouwringen: Bonebakker Juwelier Amsterdam
  Haar & Make-up: Lydia Le Loux
  Nanny: La Nou Nou
  Ballonnen: Party @ Home
  Bloemstyling: Don Florito
  Stylist: White Weddings
  Sweet Table: Sugarlips Cakes
  Trouwambtenaar: Mooijenbelofte

  Leave a comment