Trouwen in de achtertuin | Letty & Jim

  Dat je dan in de gaat trouwen in de achtertuin van je ouders. En ze eerst regen aangeven, maar het uiteindelijk toch een prachtige dag wordt. Letty & Jim hadden een megamooie trouwdag! Op een hele bijzondere plek dus.

  Festivalbruiloft

  Deze trouwdag had een beetje een festivalsfeertje. Er was nagedacht over de styling, er stonden te gekke rode tentjes om in te overnachten en praktisch alles vond buiten plaats. De locatie werkte dan ook super mee, omdat er heel veel ruimte was om alles ruim op te zetten. Hieronder een visueel verslag van deze toffe dag.

  We maken steeds vaker mee dat onze bruidsparen “op locatie” willen blijven. Dus zowel de voorbereidingen, de first look, de fotoshoot en de rest van de dag vinden op 1 plek plaats. Letty en Jim dachten er hetzelfde over: alles op 1 plek, zodat de sfeer zo relaxed en ontspannen mogelijk is.

  Wat een mooie bruid he!

  De ceremonie was natuurlijk deels begeleid door een (zelfstandig) ambtenaar, maar juist de persoonlijke speeches van vrienden maakten deze ceremonie persoonlijk en heel erg mooi.

  Ramons mening over deze trouwtaart van De Rouw? Perfect! En dat wil wat zeggen hoor ; ) Witte chocolade en aardbeien zijn sowieso een topcombinatie.

  Dineren aan lange tafels in het gras

  Dit stel had zo’n 100 gasten en hoe tof is het dan om met z’n allen bij elkaar te eten aan 1 lange tafel? Lekker eten, hier en daar een speech en vooral heel veel gezelligheid. Ongedwongen trouwen op een zo persoonlijk mogelijke manier.

  En dan op d├ęze manier je feestavond openen. Met confettigun en een superschattig autootje. Instant feest!

  Adresjes van Letty & Jim

  Catering: http://www.vanzoggelcatering.nl

  Styling & Tent: http://www.blooming-style.nl

  Fotograaf: https://www.monetmine.nl

  Trouwjurk: https://idoido.nl

  Trouwambtenaar: http://topceremonie.nl

  Haar: https://www.change-hairstyling.nl

  Superlekkere trouwtaart: https://derouw.nl

  Leave a comment