Bruiloft Paviljoen Puur Amsterdam | Nicole & Daniël

  Goed. Voor deze blogpost ga ik eens even goed zitten. Want de bruiloft van Nicole en Daniël, bij Paviljoen Puur, was erg bijzonder. Niet eens alleen omdat ze zo’n geweldig mooi stel zijn, maar ook omdat de dag gewoon helemaal “af” was.

  Beginnen bij het ouderlijk huis

  Nicole begon in haar ouderlijk huis. Hier woonde ze al heel lang niet meer, maar toch geeft het net even die extra sfeer. Dat je ouders lekker rustig nog een krantje lezen en een kopje thee of koffie drinken. Dat er een schaal met vers fruit op tafel staat om te pakken. En dat je moeder af en toe even komt vragen of je nog wat wilt drinken. Dat gevoel. Thuis.

  Fotoshoot in IJmuiden

  Daniël begon in IJmuiden. Ze hadden hier een leuk hotelletje gevonden dat ons nog eens fotogeniek was. Dus ontspannen beginnen + mooie omgeving. Heerlijk toch? Daarna stapte Daniël in de auto om zijn bruid op te halen. We hadden inmiddels besloten dat het mooi zou zijn om de “First Look” in de tuin te doen en zo geschiedde. Na dit moment gingen we op pad voor de fotoshoot. Aanvankelijk was het de bedoeling om ergens in Amsterdam foto’s te maken, maar eigenlijk was deze plek in IJmuiden ook helemaal te gek. Lekker contrasterend met het bruidspaar. Hoewel die klaprozen wel weer goed passen natuurlijk.

  Trouwen bij Paviljoen Puur

  Vervolgens op naar Paviljoen Puur. En wat was het warm inmiddels! Er werden nog een paar extra parasols geplaatst en de ceremonie kon beginnen. Achter het hoofdgebouw, in een mooi beschut veld. Op en top romantiek. Een mooie ceremonie volgde met veel persoonlijke woorden en hier en daar een emotioneel moment.

  Na de ceremonie volgden nog een paar speeches, heel veel lekker eten, een spekkoek-taartentafel en spelletjes op het grasveld. Afgesloten met een mooie feestavond. Deze bruiloft móet wel in ons bruidsfotografie portfolio komen.

  Een bruidegom met een eigenzinnige smaak. Fijne details dus!

  De first look was dus in de tuin. Maar omdat dit pas later besloten was, bleek het toch nog wel een opgave om tussen de struiken door te lopen.

  Het was niet eens echt de bedoeling om tussen de bloemen foto’s te maken, maar we kónden het simpelweg niet laten om gebruik te maken van al die prachtige klaprozen!

  De haven van IJmuiden is zo fotogeniek! De perfecte plek voor een trouwfotoshoot.

  Dat moment dat je aan de hand van je vader naar het altaar loopt….

  Trouwceremonie achter het gebouw van Paviljoen Puur. Spekkoek en Triumph

  Spekkoek en een geweldige oude Triumph!

  Overzichtsfoto van een trouwfeest bij Paviljoen Puur. Spelletjes doen tijdens een trouwreceptie buiten.

  Buiten dineren op je bruiloft, met je gasten, genietend van fijne hapjes, toffe speeches en elkaars gezelschap.

  Omdat het licht zo mooi was, die avond,  “stalen” we nog een paar minuten van deze dag om een paar foto’s te maken tijdens “The Golden Hour”. Daarom hebben deze foto’s dan ook heerlijk warm avondlicht.

  Toffe trouw- adresjes van dit bruidspaar

  Locatie, catering: Paviljoen Puur (http://www.paviljoenpuur.nl/)
  Bruidsjurk: I do, I do (https://idoido.nl/)
  Pak bruidegom: Michael & Giso (https://www.michael-giso.com/)
  Bloemen: Don Florito (http://donflorito.nl/bruidsbloemwerk/)
  Muziek: DJ Silverius (Quinq entertainment – http://quinq.com/) en Dixieland Orkest (via Evenses – https://www.evenses.com/orkest-dixieland)
  Taart: JEM’s spekkoeken + eigen decoratie (https://www.jems-spekkoeken.nl/) (hoe tof is dat idee?)
  Uitnodigingen & Gastenboek: Leesign (http://www.leesign.nl/)
  Make up: Sophie van Bijleveld (http://www.sophievanbijleveld.nl/)
  Hotel: Hotel Augusta (https://www.augusta.nl/)

  Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Amsterdam.

  3 Comments

  Leave a comment