Trouwen bij de Hemel in Nijmegen

  Internationale Bruiloft

  Sinds deze bruiloft weet ik het zeker: ik hou van Braziliaanse muziek! Want Maarten, Nederlander, is getrouwd met zijn Braziliaanse schone: Mariana! Hun heerlijk zonnige dag vond plaats in Nijmegen. Bij De Hemel, een pareltje midden in de stad. Een internationale bruiloft dus.

  Bijzonder vervoersmiddel

  Het was zo’n dag waarbij iedereen er gewoon echt zin in had. Het bruidspaar begon samen in een bijgebouwtje van De Hemel en langzaam maar zeker kwamen de gasten ook binnendruppelen. Nadat de bruid en de bruidegom klaar waren, gingen ze per bakfiets richting het stadhuis. Heerlijk op loopafstand, zodat niemand de auto hoefde te pakken.

  Trouwfoto’s in het park

  Na de trouwceremonie in het oude stadhuis maakten we een aantal groepsfoto’s en liepen we door voor de fotoshoot. Maarten en Mariana hadden gekozen voor het Kronenburgpark, een populair park waar mensen fijn aan het relaxen waren. We liepen via een paar oude straatjes weer richting De Hemel.

  Feest bij De Hemel

  Daar aangekomen schoof men vrijwel direct aan tafel. Er was een driegangen diner, met als afsluiter een heerlijk stukje bruidstaart. En daarna volgde een avond vol met activiteiten. Er waren muzikale optredens, spelletjes en speeches. Al met al een hele volle dag!

  De bruid had niet een trouwring, maar een trouwcollier! Ze mag namelijk op het werk geen ring dragen en dus was dit de perfecte oplossing. Want anders zou haar ring toch maar de hele dag in een lade ergens liggen.

  Bruid en bruidegom beiden in dezelfde ruimte tijdens hun voorbereidingen :)

  Als je heel goed zoekt, kun je mij (Hermine) ook nog vinden op bovenstaande foto.

  Oh die bruidsmeisjes. Heerlijk om te zien hoe kinderen een bruiloft op kunnen fleuren!

  Een mooi jong bruidspaar. Ze waren zo heerlijk vrolijk en verliefd.

  Adresjes

  Location and dinner: De Hemel (https://restaurantdehemel.nl)
  Flowers by: Bloemist Het Molentje (http://bloemisterijhetmolentje.nl/)
  De cake by: Mack’s Patisserie (http://mackspatisserie.nl)
  Music: bruiloft DJ
  Ring and necklace: Hayko Jewels (http://haykojewels.nl/)
  Hair and makeup: MM Visagie & Hairstyling (https://www.mmvisagie.nl)

   

  One comment

  • Lot schreef:

   Niets leuker om mooie bruiloftsfoto’s te bekijken. Zelf ben ik bang dat ik nooit ga trouwen, maar ik mag altijd dromen toch haha!

  Leave a comment