Trouwen bij de Schildhoeve | Majella & Wesley

  Trouwen in het voorjaar

  De zomer is, soort van, aangebroken. Maar tijdens de landelijke bruiloft van Majella en Wesley eigenlijk nog nét niet. Ze trouwden namelijk bij de Schildhoeve in Fluitenberg, maar op hun trouwdag was het best koud. Maar mensen die in het Oosten wonen doen daar niet moeilijk over: de bruiloft zou buiten zijn, dus gaan we naar buiten! Dekentjes bij de hand, een vuurkorf hier en daar en een mega “kar-becue”. Wat dat laatste is laten we je zo zien.

  Buitenceremonie bij De Schildhoeve

  Goed. Fris dus, maar prima weer om buiten te trouwen. De ceremonie vond namelijk in de tuin plaats van deze trouwlocatie. Best romantisch, zo met een prieeltje, mooie bloemen en een verliefd bruidspaar. De ceremonie vloog dan ook voorbij. En daarna hadden we tijd voor een fijne fotoshoot. Gewoon lekker in de tuin, want dat scheelt heel veel gedoe met reizen, parkeren en auto’s.

  Na de fotoshoot, het groepsfotomoment en een borrelmoment, kwamen de avondgasten. Iedereen mocht namelijk mee eten van de hamburgermaaltijd. Mét lekkere salades, echte hamburger-buns en hamburgers van de Kar-becue; een barbecue met eigen kentekenplaat!

  Toen het begon te schemeren bleven we nog even voor een aantal sfeerbeelden van de feestelijke avond, een paar stukjes/kadootjes en het moment dat de sweet table werd geopend. Daarna namen we afscheid en zat deze hele relaxte bruiloft er voor ons weer op.

  Sfeervol trouwdrukwerk in groentinten.

  Mooi ontwerp voor het drukwerk. Heel subtiel zo met die mooie blaadjes!

  Dit keer kwam niet de bruidegom, maar de bruid aan met een toffe auto! In dit geval een Ford Mustang.

  Sfeervolle trouwlocatie in Fluitenberg.

  Nu was Ramon een aantal jaren terug al een keer op deze locatie (Schildhoeve in Fluitenberg) geweest, maar toen was het nog lang niet zo mooi als nu. Wat een heerlijk plekje zeg!

  De bruid komt aangereden in een Fort Mustang. Overzichtsfoto van een trouwceremonie in de tuin van De Schildhoeve. Trouwen op het vlonder. Bruid wordt gefeliciteerd door haar vader. Toosten met een biertje en appel cider.

  Waarom toosten met Prosecco als je zelf een biertje en appel cider het allerlekkerst vindt? Top oplossing! Trouwfoto met felle kleuren en Rhodondendron op de achtergrond. Een lekkere hamburger van de Karbecue van de Schildhoeve De Schildhoeve in de avond wanneer de lampjes aan zijn.

  Leuke trouwadresjes van Majella & Wesley

  Locatie: De Schildhoeve – www.deschildhoeve.nl
  Bruidstaart en sweettable: De Zoetige Taart – www.dezoetigetaart.nl
  Trouwjurk: Hony Bruidsmode – www.honybruidsmode.nl
  Trouwpak: Roka – www.roka.nl
  Trouwringen: Juweliershuis Loman – www.juweliershuisloman.nl
  Visagist en haarstyling: Pura Vida Schoonheidssalon – www.puravidahoogeveen.nl
  Fotografie: Mon et Mine – www.monetmine.nl
  Bloemist en styling: Real Love Weddings – www.realloveweddings.nl
  Uitnodigingen: Cotton Bird – www.cottonbird.nl
  Trouwvervoer: Kok Trouwauto’s – www.koktrouwautos.nl
  Muziek: DJ Murdock – www.djmurdock.nl

  Leave a comment