Een paar weken terug waren bij aanwezig bij een prachtig en stijlvol huwelijk in het College Hotel in Amsterdam. Een huwelijk met als thema “Lovers in Paris”. Nu fotograferen we wel vaker Amsterdamse bruiloften, maar deze locatie was nog niet zo bekend voor ons. Nu wel overigens : )

Drie trouwjurken

De bruid, een prachtige vrouw van Chinese komaf, had niet 1, niet 2, maar 3 jurken voor deze dag! We begonnen onze reportage toen ze bezig was met haar voorbereidingen. Haar bruidsmeisjes hadden allemaal chique jurkjes in donkerblauw aan. Perfect passend bij de sfeer van de dag. Het was leuk om mee te maken hoe alle dames dit moment beleefden.

Bruidsmeisjes en schilderijen

Nog een korte fotosessie met zowel de bruid als de bruidsmeisjes, vlak voor de ceremonie begint. Misschien is het je al opgevallen dat het bovenstaande schilderij een paar keer terugkeert in deze reportage. Zowel de bruid als de bruidegom waren er helemaal weg van en het komt op meerdere plekken in het hotel voor, dus zo werd het al snel een terugkerend thema.

Detailfoto's en overzicht van het College Hotel in Amsterdam

De details van deze dag lieten zien dat Parijs belangrijk was voor dit bruidspaar. Ze hadden een grote Eiffeltoren, mooie goudkleurige vaasjes en prachtige blauwe bloemen. Erg chique!

Bruid loopt met twee bruidsmeisjes door de gangen van het College Hotel, vlak voor de ceremonie begint. Overzichtsfoto van de trouwzaal met een bruiloft in het College Hotel.

Het College Hotel in Amsterdam heeft een bijzondere zaal met spiegels aan 1 kant! En dan die kroonluchters. Direct sfeervol zo.

De bruid trekt haar tweede bruidsjurk aan.

Vlak voordat het borrelmoment begon, was het tijd om jurk 2 aan te trekken. Ook al zo’n bijzondere jurk!

Binnentuin van het College Hotel. Foto van een van de gangen van het College Hotel in Amsterdam. Gasten genieten van een drankje en taart.

College Hotel

Ik ben stiekem een beetje verliefd geworden op dit hotel. Je hebt overal sfeervolle hoekjes, mooie aankleding, rijke stoffen en geweldig licht. Omdat het prachtig weer was, waren de gasten zowel binnen als buiten te vinden. De binnentuin is niet super groot, maar heeft wel leuke hoogteverschillen. Daarnaast was het eten ook nog eens heel erg lekker, zowel voor de gasten als voor ons. Kortom: echt een hotel waar gastvrijheid erg van belang is.

We hadden gedurende de dag meerdere korte fotoshoots. We namen telkens een paar foto’s en gingen dan door naar het volgende moment.

Diner in de trouwzaal. De bruid gooit haar trouwboeket.

En aan het einde van het diner werd er natuurlijk ook nog even met een bruidsboeket gegooid.

De avond werd afgesloten in Buddha Bar Style. Dus niet met een band of live muziek, maar met een fijne lounge-achtige sfeer. De gasten konden genieten van Gin-Tonic, kletsen met elkaar en genieten van elkaars gezelschap. Een sfeervol einde van een mooie trouwdag in onze hoofdstad.

Adresjes

Trouwtaart: Huize van Wely
Videograaf: Weddingfilmer
Make-up: Mua Ribeiro
Hair Stylist: Visazine

Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Amsterdam.

2 Comments

Leave a comment