Dineren bij Landgoed Rhederoord

Dineren Landgoed Rhederoord 003

Avondvullend dineren bij Landgoed Rhederoord

Afgelopen week lieten we je al de trouwdag, bij Landgoed Rhederoord, van Laura en Dennis zien. We schreven toen dat ze besloten om op Goede Vrijdag, voorafgaand aan hun Paashuwelijk, avondvullend te dineren. Compleet met 10-gangen, een tafel voor de ouders en eentje voor de kinderen en met heel veel mooie speeches.

De dinertafels waren gestyled door hun weddingplanner Vivian ter Huurne, van het Bruidsmeisje. Samen met Don Florito was deze zaal omgetoverd tot een hele speciale dinerplek. Zo’n tafel waar je eindeloos aan wilt natafelen onder het genot van een fijn glas wijn en goede gesprekken.

Dineren Landgoed Rhederoord 001

Het perfecte trouwdiner

Dat je dan dus aan een prachtig gestylede tafel zit. Met je liefste familie en je fijnste vrienden. Dat er talloze heerlijke gerechtjes op tafel komen met bijpassende wijnen. En dat je kinderen aan een tafel zitten met lieve nanny’s die alles in de gaten houden. Vervolgens gaan de kinderen van tafel af en kun jij genieten van bijzondere speeches. Dat idee. Zo hadden Dennis en Laura het geregeld.

En superslim ook. Want ze wisten dat ze trouwdag, met zo’n 150 gasten, gewoon niet handig zou zijn om bijzondere woorden naar elkaar uit te spreken. Natuurlijk wel tijdens de trouwceremonie, maar niet tijdens een “seated dinner”. En dus werd dit avondvullend diner geregeld, zodat er tijd en ruimte was om elkaar persoonlijke waardering te geven.

Dineren Landgoed Rhederoord 002Dineren Landgoed Rhederoord 004Dineren Landgoed Rhederoord 013 Dineren Landgoed Rhederoord 005 Dineren Landgoed Rhederoord 006 Dineren Landgoed Rhederoord 007 Dineren Landgoed Rhederoord 008 1Dineren Landgoed Rhederoord 010 Dineren Landgoed Rhederoord 011

Kinderen tijdens het diner

Na de eerste gangen is het tijd voor de kinderen om van tafel te gaan. Ze hebben net een kinder-driegangen-diner gehad met patatjes, pizza en een ijsje. Dus papa en/of mama een kus en op naar de bingo-avond.

Dineren Landgoed Rhederoord 012 Dineren Landgoed Rhederoord 014 Dineren Landgoed Rhederoord 015 Dineren Landgoed Rhederoord 016 Dineren Landgoed Rhederoord 017 Dineren Landgoed Rhederoord 018Dineren Landgoed Rhederoord 019

We bleven ongeveer bij de eerste 7 gangen. En maakten op die manier dus een aantal persoonlijke en emotionele speeches mee. Na deze (voor ons) introductie op dit trouwweekend, hadden we extra veel zin om de bruiloft te gaan fotograferen!

Dineren Landgoed Rhederoord 020

Bekijk meer stellen die gingen trouwen bij Landgoed Rhederoord

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: