Verhalen over bruiloften | een los beeld

verhalende foto van een bruidegom op zijn trouwfeest

Een van de dingen die ons werk zo mooi maakt is het vertellen van verhalen. En niet alleen verhalen in de fotografie, maar ook verhalen over bruiloften.  We doen ons best om tijdens een trouwdag het verhaal te vertellen van de bruid, de bruidegom en gasten. We doen dat aan de hand van detailfoto’s, emotionele beelden en momenten. Want uiteindelijk gebeurt er natuurlijk heel veel op een trouwdag.

Wat zoeken jullie qua reportage?

Maar wat we ook steeds vaker meemaken is dat bruidsparen, die bij ons thuis op de bank zitten, ons een verhaal vertellen over wat voor hun nou een reportage zo speciaal maakt.  Vaak hebben ze wel voorbeelden gezien om duidelijk te maken wat ze eigenlijk zoeken.  Zo spraken we niet lang geleden een stel dat eigenlijk door deze bovenstaande momentfoto gegrepen werd door de reportage. OK, toegegeven, de stijl van Kim & Robs bijzonder kleurrijke rock ‘n roll bruiloft bij de Sunset Lounge, sprak ze enorm aan. Helemaal die authentieke VW-bus, die kleurrijke details en het DIY-aspect, maar toen ze de bovenstaande foto zagen bleef hij hangen.

Bijzonder moment

Dit moment draait om Rob. Hij zit tussen zijn meest dierbare mensen en geniet van een speech. Met name het diner is hier enorm goed voor. Iedereen zit dan lekker en kan genieten van een hapje en drankje. Petra, de bruid die deze foto zag, vertelde ons dat ze graag de emoties van de dag vastgelegd willen hebben. Dat ze bij die bruiloft van Rob en Kim dacht: “daar had ik bij willen zijn”! Haar aanstaande man, Ennio, voegde er aan toe dat hij karakterbeelden wil. Nu heeft Rob natuurlijk zo’n echte stoerenmannenhoofd en als je de reportage ziet snap je meteen dat deze dag om bruid én bruidegom draaide. Dus we mogen weer flink aan de bak deze zomer ; )

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: