Gezocht: bruidsparen die model willen staan

Bruidsfotografie Workshop Elburg 013

Wil je nog een paar mooie trouwfoto’s extra?

Misschien weten jullie al dat we eens in de zoveel maanden een workshop of masterclass geven. Dit voorjaar geven we niet 1, maar 2 workshops! En we zijn op zoek naar jou :) Want we willen onze cursisten graag laten zien hoe wij echte bruidsparen fotograferen. Ontspannen, liefdevol en “gewoon zoals ze zelf zijn”.

We fotograferen graag van die verliefde stellen die graag nog een keer op de foto gaan. Die beschikking hebben over trouwkleding, het totaal niet erg vinden om op de foto te gaan en die op zaterdag 24 maart of zaterdag 14 april beschikbaar zijn. Die het prima vinden om naar De Woeste Hoeve (Beekbergen) te komen in de ochtend en daar een paar uur model te staan.

Je krijgt van ons…

Je krijgt van ons een aantal mooie foto’s. En met een beetje geluk willen de cursisten ook wel een paar foto’s opsturen. Dus lijkt je dit leuk, laat het vooral horen! Stuur even een fotootje van jullie twee (liefst in trouwkleding) naar info@monetmine.nl en we mailen je zo snel mogelijk terug ;)

 

Workshop Bruidsfotografie Koetshuis Hulshorst 012 Bruidsfotografie Workshop Klooster Nieuwkerk Goirle 012 Bruidsfotografie Workshop 010

 

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: