Trouwen op een eiland | Inspiratie voor een unieke bruiloft

  Inspiratie voor je eilandbruiloft, dus pinnen maar!. Toegegeven, het is niet altijd even simpel om een eiland te vinden om op te trouwen. En dit bruidspaar had het bijzondere geluk dat de bruid haar ouders een huisje hebben op een eiland. Maar dan nog kun je altijd proberen om die sfeer alsnog te creëren. Daar heb je niet eens een echt eiland voor nodig.

  Een eilandbruiloft om nooit te vergeten

  Men neme: een zonnige dag, veel water in de omgeving en een aankomst per boot. Mooi uitzicht, een fijne zonsondergang en heel veel lieve gasten hebben werkt natuurlijk ook mee. We laten je in deze blogpost in ieder geval nog heel wat inspirerende details en ideeën zien van dit bruidspaar.

  De details van de bruidegom.

  Het bloemwerk werd allemaal geregeld via V&V Bloemen en Wonen. Van de corsage tot het bruidsboeket en alle bloemen die je op diverse locaties ziet terugkomen.

  De corsage van de bruidegom.

  Die mooie Tibetaanse vlaggetjes? Ze refereren naar de bruidegom en de manier waarop hij in het leven staat.

  Bijzondere trouwringenfotxo's.

  Altijd heerlijk om tijdens de dag ook heel even te pakken voor een aantal mooie shots van de trouwringen. In een aantal minuten tijd maakte ik (Hermine) 4 totaal verschillende trouwringfoto’s. Dan heb je wat te kiezen ;)

  Mooie details van de trouwjurk.

  Willemijn zag haar Liang op het steigertje dat voor het huis ligt. Liangs zus gaf hem nog snel een knuffel, vlak voordat het bruidspaar elkaar in volle glorie zag.

  Tof idee he? Willemijn & Liang hadden allemaal t-shirts laten bedrukken met foto’s uit hun jeugd.

  Elegant bruidspaar in een boomgaard. Aankomst met lekkers, ontvangst voor de gasten met Blokzijler brok. Bijzonder idee voor een gastenboek.De aankomst per boot op deze eilandbruiloft. Bloemblaadjes strooien door de kinderen voor de trouwceremonie. Stretchtent opgezet door Te Leuk Trouwen op een eilandbruiloft.

  De trouwceremonie plek was helemaal klaargezet op het eiland. Omdat je nooit helemaal zeker weet hoe je zit qua weer, was er een gigantische tent geregeld. Bij mooi weer kun je daar uit de zon zitten en bij slecht weer zit je ook droog. Alles opgezet door Te Leuk Trouwen. En mooi gestyled door Vivian ter Huurne van Het Bruidsmeisje. In samenwerking met Heerlijk & Hecht.

  De bruidskinderen kwamen samen aanlopen en strooiden rozenblaadjes. Superschattig!

  Taartentafel op een zonnige zomerbruiloft.

  En na de trouwceremonie is er dan toch vaak een borrelmomentje met bijvoorbeeld een trouwtaart. Willemijn & Liang hadden gekozen voor een complete taartentafel. Met heerlijk vers rood fruit, frisse taartjes en andere zoete lekkernijen.

  Sfeervol borrelen tijdens je receptie.

  Vervolgens kon men lekker borrelen. Compleet met Gin & Tonic-bar, verse smoothies en andere lekkere drankjes. En tussendoor een lekker hapje van Heerlijk & Hecht.

  Hapjes en drankjes van Heerlijk & Hecht.

  Tegen de avond liep men richting de “diner-tent”. Een tweede tent die was opgezet voor het avonddeel. Hier konden alle gasten genieten van een shared dinner. Dus heel bourgondisch schalen met eten op tafel en delen maar! Compleet met mooie stationery die ook weer bij het geheel paste.

  Stationery voor een bruiloft. Prachtige gestylede tafels door Te Leuk Trouwen en Heerlijk & Hecht.

  Zeg nou zelf. Echt een uniek evenement om mee te maken, toch? Je zag langzaam dat het steeds donkerder werd. Dus steeds meer sfeer. Kaarsjes aan, priklampen aan, hier en daar een dekentje en heaters: romantiek al om.

  De gasten feestten door tot in de late uurtjes en Ramon en ik maakten nog een paar laatste foto’s in de boomgaard. Hierna zat deze sprookjesachtige reportage er op : )

  Sfeervol dineren bij kaarslicht op je bruiloft.

  Bijzondere trouwadresjes

  Weddingplanner: Het Bruidsmeisje
  Eet & Drinkmomenten: Heerlijk & Hecht
  Bloemwerk: V&V Bloemen en Wonen
  Bruidstaart (1 van de taarten): Holtkamp
  Entertainment: Lace
  Haar & make-upstyliste: Carlijn van Vliet
  Styling, meubilair & tent: Te Leuk Trouwen
  Trouwambtenaar: Hella, persoonlijke vriendin van het bruidspaar
  Vervoer: Cafe de Otterskooi en Maik de Boer
  Videografie: Matchbox Media
  Trouwpak: Oger

  Leave a comment