Onze Beste Trouwfoto’s van 2017

  Nu doen we al een hele tijd niet meer mee aan wedstrijden, om heel veel verschillende redenen, maar 1 keer per jaar gaan we door onze bruidsreportages heen en zoeken we naar de beste trouwfoto’s. Zo ook nu voor 2017.

  We doen heel erg ons best om elke keer weer op zoek te gaan naar de meest persoonlijke foto’s. Bruidsfoto’s die écht iets zeggen over een trouwdag. Dat je de foto’s bekijkt en denkt: “was ik daar maar bij geweest” of “het voelt een beetje alsof ik onderdeel was van deze dag”. En dat zijn echt niet alleen emotionele foto’s. Het zijn vaak ook kleine details, of sfeervolle beelden of hier en daar een sfeervol overzicht. En daarom presenteren we, met gepaste trots uiteraard, onze favoriete foto’s van 2017.

  Genieten van mooie trouwfoto’s

  We hebben er weer een slideshow van gemaakt, zodat je lekker achterover kunt hangen en kunt genieten van 4,5 minuten emotie, momenten, details, sfeer en liefde. Vooral heel veel liefde. Dus zet je geluid aan en geniet : ) En waarom we beginnen met deze specifieke foto? We hebben in tijden niet meer zoveel respons gehad op 1 foto. De foto werd gemaakt tijdens de bruiloft van Britt & Mark. Het is een moment waarop Mark een persoonlijke kaart leest, die hij van Britt heeft gekregen. Zo mooi hoe mannen soms hun emotie kunnen tonen! En dat dan ook nog even met je eigen zoon er bij. Whoohoo!

  Dit jaar heb ik om de zoveel foto’s aangegeven wat dit jaar zo speciaal maakte. Ik hoop dat jullie genieten van deze blogpost en de bijbehorende video : )

  Sommige foto’s werden gemaakt tijdens gestylede shoots. Bovenstaande foto maakten we bijvoorbeeld tijdens een heerlijke 70’s inspired styled shoot met Oh Happy Day. En de foto die hieronder staat is weer gemaakt tijdens een proefmiddag met Heerlijk & Hecht.

  Dit jaar liet ons een aantal te gekke trouwfeesten zien. Opvallend dat we steeds vaker, steeds langer tijdens het trouwfeest mogen blijven! En waarom ook niet? Wanneer je als bruidspaar enorm uitkijkt naar het trouwfeest is het ook best logisch dat daar mooie foto’s van mogen komen.

  Hoewel we elk jaar weer met frisse tegenzin opkijken tegen de bruiloften in Amsterdam, komen we er toch echt wel een paar keer per jaar. En de stad blijft ons verbazen. Qua trouwlocaties (bijvoorbeeld The Hangar), maar ook qua mogelijkheden met al die grachten en grachtenpanden, binnentuinen en toeristen.

  En we zullen nooit genoeg krijgen van de natuur. Elk jaar verbaasd het ons weer ho onwijs mooi Nederland is. We komen soms op plekken waar we nog nooit eerder waren. Of juist op plekken waar we al talloze malen geweest zijn, maar nu in een ander jaargetijde of met ander licht.

  De bijzondere momenten met mama, in de ochtend. Een geruststellende aanraking, een knuffel, een intense blik. Altijd mooi om interactie tussen familieleden te zien. Helemaal als je zelf ook een ouder bent.

  Romantische zonsondergang op het strand. Oh het strand, kwamen we er maar vaker. De enige strandbruiloft (nou ja, strandavond) die we meemaakten dit jaar was met Elisa & Richard. Zo fijn dat ze nog even mee wilden naar de waterlijn!

  Trotse ouders met prachtige kinderen. We merken dat steeds meer van onze bruidsparen al kinderen hebben op het moment dat ze trouwen. Een extra dimensie geeft dit aan de trouwdag.

  We hebben ook weer zoveel mooie bloemen gezien dit jaar! In trouwboeketten, mooie stukken voor op tafel, prieeltjes die versierd werden, enzovoorts!

  Ja, die eilandbruiloft die we hadden. Oh la la! Ik denk het grootste trouwproject dat we tot nu toe meegemaakt hebben!

  En natuurlijk hadden we ook dit jaar weer diverse loveshoots. Bovenstaande foto maakten we bijvoorbeeld van Daan & Rianne. Een heel “fijn om mee samen te werken”-videografenduo. Soms heb je gewoon ineens een klik met mensen. Zo ook met hen!

  Lang wuivend gras, laagstaande zon, emotie, blijheid, verliefde mensen. Geef mij die zomer maar weer!

  En al die kinderen! Hoe ouder wij worden, hoe vaker we bruiloften mogen fotograferen waar veel kinderen bij zijn. Heerlijke chaos, ontspannen ouders (want ze zijn wel wat gewend), lekker eten. Wij zijn zo onwijs fan!

  Ja en toch ook Great Gatsby. Een thema wat we nu een paar keer hebben mogen meemaken en elke keer is weer anders. Zo heerlijk om te zien hoe bruidsparen compleet uitpakken.

   

  Kortom een waanzinnig jaar weer. Wat zijn we dankbaar voor 2017! Dankbaar dat we aanwezig mochten zijn bij al die mooie bruiloften, blij dat we mee mochten genieten met de gebeurtenissen van die dagen, van het heerlijk eten, van het fijne weer. We hebben genoten van heel veel bijzondere gesprekken, hebben fijn samengewerkt met te gekke collega’s (hernieuwde waardering voor video gekregen ; ), nieuwe bijzondere trouwlocaties ontdekt en boven alles gewoon heel erg veel plezier gehad in ons werk.

  Dat 2018 maar weer net zo’n mooi jaar mag worden! Wij tekenen er voor.

  Leave a comment