Trouwen in de herfst wordt steeds populairder. En wij zijn helemaal voor. Want… kijk nou eens hoeveel kleur je in de natuur hebt. En er is ook gewoon kans op zon. Toegegeven, het is wat kouder dan in de zomer, maar oh zo prachtig.

Herfstbruiloft in Den Ham

Ron & Erika deden precies dit: ze hadden een echte herfstbruiloft in de omgeving van Den Ham. We kenden dit stel al een beetje, omdat Erika de zus is van Gisette. Ken je die prachtige festivalbruiloft nog? Maar goed, terug naar deze trouwdag: Ramon fotografeerde hem met onze fijne collega bruidsfotografe Simone-Michelle (omdat Hermine met zwangerschapsverlof is). Op die manier kon er alsnog vanuit twee standpunten gefotografeerd worden. Simone begon bij Erika in huis en fotografeerde uiteraard ook hun prachtige hond Spur.

Vlotte ochtend en trouwen bij Ombi Mobilae

De ochtend verliep razendsnel. Omdat de fotografie rond 8:00 al begon was het binnen “no time” tijd voor de first look. Door het prachtige weer kon dit gewoon buiten plaatsvinden. Zo ook de fotoshoot. Ron en Erika hadden een binnenlocatie geregeld waar je terecht kon bij slecht weer. Maar de locatie was zo fijn dat hij alsnog gebruikt werd, ook al was het prachtig weer. Daarna nog foto’s in het bos en op naar Omni Mobilae in Heino voor de gemeentelijke trouwceremonie.

Kerkelijke trouwceremonie

Na de ceremonie kon iedereen genieten van een lekkere lunch. Hierna werd het al vrij snel tijd om naar de hervormde kerk van Den Ham te gaan. Hier trouwde dit superverliefde stel voor de kerk. Simone en Ramon fotografeerden daarna nog die geweldige Mustang trouwauto, het taartmoment en het borrelmoment. Toen het gezelschap aan tafel ging was het tijd om de reportage af te ronden.

Een prachtige kleurrijke dag. Met een heerlijke hond, twee superblije mensen en een fijne herfstsfeer!

Fijne trouwadresjes

Trouwkaart: zelf ontworpen op hipdesign.nl (foto gemaakt door Margo Willems-Hollak, vriendin van bruidspaar)
Haar en visagie: byourself.nu (eigenaresse van B Yourself heeft de bruidegom ook nog geknipt, een paar dagen voor de bruiloft ; )
Jurk en pak bruid en bruidegom: honybruidsmode.nl & hony.nl
Ringen: juwelierhofman.nl
Schoenen bruid en bruidegom: janpas.nl
Locatie burgerlijke stand: omnimobilae.nl
Locatie kerkelijke inzegening: hervormddenham.nl
Locatie koffie daggasten, diner en avondfeest: dezandstuve.nl
Taart: Gisette Goldsteen (zus van Erika)
DJ: djeric.nl
Videografen: bruidworks.nl
Bloemen en corsage: weidemanbloemengroen.nl
Trouwauto: classicrides.nl

 

Leave a comment