Herfstbruiloft Kasteel Wijenburg | Trouwen in de herfst

  Hoe het komt weten we niet precies, maar we zijn minstens 1 keer per jaar bij Kasteel Wijenburg. En dit keer Ramon in zijn eentje, omdat Hermine thuis is in verband met zwangerschapsverlof. Dus Simone & Martijn hadden 1 fotograaf op hun herfstbruiloft

  Een prachtig gezin

  Simone had al twee prachtige kinderen en kreeg samen met Martijn nog twee mooie meiden. Dus een heerlijke gezellige dag met kinderen, familie en vrienden. En dat in het fijne sfeertje van dit gastvrije kasteel in Echteld. Een locatie die helemaal van jou is op je trouwdag. Waar je volledig je gang kunt gaan en je perfecte bruiloft kunt neerzetten.

  Een expressieve bruid

  Wat zagen ze er mooi uit he? Een heerlijk expressieve bruid met prachtig lang rood haar en een knappe bruidegom. Ramon maakte in een korte tijd, buiten, een aantal foto’s. Volledig in herfstsfeer natuurlijk. Met laagstaande zon en heerlijke herfstbladeren overal. Na de shoot werd er getrouwd, was er tijd voor een fijn stukje taart en een toost en daarna borrelen in de gewelvenkelder van Kasteel Wijenburg.

  De dag werd afgesloten met een diner. Ramon maakte nog enkele sfeerbeelden en toen zat de een na laatste trouwreportage van het jaar er op.

  Leuke trouwadressen

  Trouwlocatie: Kasteel Wijenburg
  DJ: DJ Pim
  Zangeres ceremonie: Sophie de Graaf
  Ceremonie: Peterine van Egdom
  Ambtenaar burgerlijke stand: Janita Blanken vd Berg
  Trouwjurk: Assepoester Arnhem
  Bloemen: De Violier Ede
  Haar en Make up: Kapsalon la Belle

  One comment

  Leave a comment