Trouwen bij de Rijsgaardhoeve Elburg | Styled Shoot

  Deze trouwfoto’s hebben we gemaakt tijdens een promotionele shoot voor De Rijsgaardhoeve. We lieten eerder al zien hoe een fotoshoot bij de Rijsgaardhoeve er uit kan zien, maar wilden nu meer van deze nieuwe trouwlocatie zelf laten zien. De locatie is nog niet zo bekend, en het feit dat ze een officiële trouwlocatie zijn al helemaal niet, en dus werkten we met een aantal andere leveranciers mee aan een shoot.
  We laten je namelijk graag zien hoe het er uitziet om te trouwen bij de Rijsgaardhoeve. Je kunt er buiten trouwen, je kunt er binnen trouwen, ze hebben heerlijk eten en je kunt er zelfs overnachten (of gebruikmaken van de Wellness faciliteiten). En dat allemaal in de buurt van Elburg.

  Hoe ziet het er uit om te trouwen bij de Rijsgaardhoeve in Elburg?

  Wanneer je op zoek gaat naar een trouwlocatie, vraag je je vaak af hoe het er nu precies uit zal zien tijdens bijvoorbeeld de ceremonie. En om die reden raden wij altijd aan om bij een styled shoot ook zeker een “trouwceremonieplek” klaar te maken. In dit geval kon het zelfs binnen en buiten! Het is geen probleem om buiten te trouwen bij De Rijsgaardhoeve, zolang het natuurlijk niet regent. Simone van de Bloemenhof had een supermooie “back-drop” gemaakt. Helemaal “af” dus!

  Wat zijn de mogelijkheden van deze trouwlocatie?

  Maria Tichler, gastvrouw bij deze locatie, vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Bekijk hun website even en stel gerust je vragen. En mocht je dan nog op zoek zijn naar een lokale fotograaf, dan weet je ons te vinden ;)

  Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Elburg

  Samenwerking tussen trouwleveranciers

  De (veelal hele lokale) leveranciers die in opdracht van De Rijsgaardhoeve meewerkten aan deze promotionele shoot zijn:

  Locatie en planning: Rijsgaardhoeve Elburg (Maria)
  Bloemwerk: Simone Verheul Wedding Florist by De Bloemenhof
  Styling: Maria van RGH, Simone van De Bloemenhof en Hermine van Mon et Mine Bruidsfotografie
  Haarstylist: Jhair and Beauty (Jantine)
  Make-up: Huidverzorging Mariska Bisschop
  Stationery: De Boktor en zijn Baasje
  Ringen: Bremmer Juweliers
  Taart en gebakjes: Bakkerij Schuld
  Sluier/tiara: De Bruidstuin
  Auto: privébezit familie Van Ommeren
  Bruidspaar: Martine en Alexander
  Trouwjurk: Pronovias

  BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

  Leave a comment