Avondbruiloft Brekers Callantsoog | Joyce & Aron

  Trouwboeket van nog ff bloemen. Veldboeket met eucalyptus, gerbera's en rozen.

  “Wij gaan het totaal anders doen: we hebben een feestbruiloft”. Of eigenlijk een avondbruiloft met direct daarna een feest. Dat je niet de hele dag al in touw bent, maar heel relaxed kunt beginnen en dan rond een uurtje of 19:00 gaat trouwen. Goed plan! Wij waren er helemaal voor in.

  Trouwen op je eigen manier

  Joyce en Aron wilden dus wel graag trouwen (hoewel Joyce misschien net iets meer nog dan Aron), maar dan wel echt helemaal op hun eigen manier. Zonder lange receptie, supervroeg opstaan, heen en weer rijden van locatie naar locatie en lange fotoshoot. Echt alleen maar het trouwen op een avond. Dus wij begonnen ook pas om een uur of drie. De bruidegom was nog “thuis” en vertrok niet veel later naar het huis van zijn vader.

  Relaxte trouwdag

  Terwijl de bruid prachtig werd opgemaakt was de bruidegom lekker aan het relaxen. Een rondje afhaalchinees, beetje iPadden en een spelletje darts. Vervolgens nog een kwartiertje omkleden en klaar. De bruid was natuurlijk wel iets langer bezig, maar ook voor haar was het een hele ontspannen middag. Met vriendinnen en moeder en natuurlijk een fotograaf ;) We aten tomatensoep met vers stokbrood en wachtten tot de trouwauto arriveerde.

  Avondbruiloft met groot feest

  Bij aankomst op de trouwlocatie begon de ceremonie al direct. Aron had al aangegeven dat de ceremonie niet te lang moest zijn. Het draaide om het jawoord en het feit dat ze van elkaar houden en daarna kon het feest beginnen. Dus zo gezegd, zo gedaan: een klein half uur later was dit bruidspaar getrouwd! De eerste dans kon zelfs vervroegd worden waardoor het feest meteen los kon gaan. De gasten konden dansen, gebruik maken van de Photo Booth, lekker snoepen van de Candy table en op een relaxte manier met elkaar kletsen: kortom: een geslaagde trouwavond.

  Buitenkant van Brekers, CallantsoogOverzicht van de trouwzaal van Brekers in Callantsoog.Eerste dans bij Brekers in de feestzaal.Overzichtsfoto van de feestzaal bij Brekers.De gasten vullen het gastenboek in met Photo Booth foto's en DIY spullen.

  Trouwadresjes van dit bruidspaar

  Jurk bruid: http://www.thandora.nl (Sweetheart)
  Sieraden en hele bijzondere trouwringen: Koning de Spinse
  Bloemen en corsages: Nog FF Bloemen
  Visagie & Kapper: vriendin van Joyce
  Feestlocatie: Brekers

   

  One comment

  Leave a comment