We maken de laatste tijd veel diverse bruiloften mee. De ene dag is heel klein en ingetogen, de andere dag is 1 groot feest. Richard en Patricia hadden bijvoorbeeld zo’n WOW-bruiloft. Met hoofdletters inderdaad, want het was echt een prachtige dag bij The Duke in Nistelrode.

Bijzondere bruiloft

Een keer eerder mochten we samenwerken met Chantal van Chantal Jansen Events en wat ons opvalt is dat ze hele bijzondere bruiloften regelt. Deze bijvoorbeeld, die de eerste was op deze waanzinnige luxe locatie. Bekijk alleen die trouwzaal en die kroonluchters eens en je snapt wat ik bedoel. Dan hadden Richard en Patricia ook nog eens Dirk Zeelenberg als ambtenaar en Maan als hoogtepunt van je feest en je weet dat het een grootse bruiloft was.

Ontspannen trouwen

De ochtend begon super ontspannen. Richard begon in hun eigen huis en Patricia begon op locatie. Mari van de Ven kwam die ochtend haar make-up doen en toen wij er waren was het ongeveer tijd om de trouwjurk aan te doen. Daarna was het direct tijd voor de trouwceremonie. Dit was dan ook het moment dat het aanstaande echtpaar elkaar “voor het eerst” zag. De first-look tijdens de trouwceremonie dus, hoe romantisch!

Vakwerk

Enkele andere hoogtepunten van deze dag waren de golfclinic voor de kinderen, de goedgevulde sweet table met naked cake, de Drie Vraagtekens tijdens het diner (wat een geweldig concept), het heerlijke eten, de regenboog tijdens het diner en dan die feestzaal. Ongelofelijk hoe een locatie in samenwerking met leveranciers in mum van tijd de sfeer totaal weet aan te passen. Vakwerk! Een geweldige dag om vast te leggen. We zijn heel erg blij dat wij dit mochten doen : )

Weddingplanner en ceremoniemeester: Chantal Jansen Events
Trouwlocatie: The Duke
Trouwambtenaar: Dirk Zeelenberg
Act tijdens diner: Drie Vraagtekens
Audiovisueel Concept: Herenius
Bloemwerk: Eventi Flower
Visagie: Mari van de Ven
DJ: DJ Maurice
Videografie: A beautiful Day

2 Comments

Leave a comment