Bruiloft Kasteel Sterkenburg | Steffannie & Maikel

  Daar waar we eerder Kasteel Sterkenburg alleen kenden van de heerlijke appelsap, kennen we het inmiddels als een veelzijdige trouwlocatie. Zo’n plek waar je buiten kunt trouwen, maar ook gewoon alles binnen kunt doen. Want soms is het enorm nodig om binnen te blijven. Helemaal als ze een kleine 20mm regen aangeven.

  Regen op je bruiloft

  Zul je natuurlijk net zien: Maikel en Steffannie hadden pech. Hoewel die pech eigenlijk wel meeviel. Ze waren namelijk heel erg flexibel en totaal niet bezig met het weer. Alles werd gewoon binnen gedaan: punt! En de ceremonie was er niet minder om. Ze hadden namelijk Dirk Zeelenberg geregeld voor het officiële gedeelte. Een trouwambtenaar die we al eerder dit jaar tegenkwamen en die zijn geheel eigen wijze van trouwen heeft. Mooi om te zien.

  Trouwen met kinderen er bij

  Maikel en Steffannie hebben twee kinderen. Een jongen en een meisje, beiden zowel superlief als lekker bijdehand op zijn tijd. Kinderen met een eigen willetje. En hoe leuk is het dan om ze uitgebreid op de foto te zetten tijdens de fotoshoot? Het bruidspaar had namelijk gevraagd of we ook zeker foto’s van de kinderen wilden maken: geen probleem!

  Ontspannen trouwen

  De dag verliep heel erg ontspannen. Dit vond het bruidspaar ook van groot belang: genoeg tijd om de dag relaxed en bewust mee te maken. Dus alle tijd voor de voorbereidingen, genoeg tijd voor de fotoshoot én een fijne lunch, vervolgens de trouwceremonie, taart met bubbels en daarna een uitgebreid diner in Italiaanse buffetstijl. Na het eetmoment was er een opfristhalfuurtje en daarna kon het feest beginnen. Uiteraard mét eerste dans, want dan is de feestavond meteen geopend. Ook de kinderen genoten van het dansen. En al met al heeft iedereen een fantastische dag gehad : )

  Adresjes van Steffannie & Maikel

  Trouwlocatie: Kasteel Sterkenburg
  Videograaf: Melissa Vermeulen
  Trouwambtenaar:trouwambtenaar Dirk Zeelenberg
  Taart van Mercuur
  Kapper Cosmo Hairstyling
  Dj Niels Houting
  Bloemen van Oudshoorn

  Leave a comment