Bruiloft Kasteel Sterkenburg | Steffannie & Maikel

Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 018

Daar waar we eerder Kasteel Sterkenburg alleen kenden van de heerlijke appelsap, kennen we het inmiddels als een veelzijdige trouwlocatie. Zo’n plek waar je buiten kunt trouwen, maar ook gewoon alles binnen kunt doen. Want soms is het enorm nodig om binnen te blijven. Helemaal als ze een kleine 20mm regen aangeven.

Regen op je bruiloft

Zul je natuurlijk net zien: Maikel en Steffannie hadden pech. Hoewel die pech eigenlijk wel meeviel. Ze waren namelijk heel erg flexibel en totaal niet bezig met het weer. Alles werd gewoon binnen gedaan: punt! En de ceremonie was er niet minder om. Ze hadden namelijk Dirk Zeelenberg geregeld voor het officiële gedeelte. Een trouwambtenaar die we al eerder dit jaar tegenkwamen en die zijn geheel eigen wijze van trouwen heeft. Mooi om te zien.

Trouwen met kinderen er bij

Maikel en Steffannie hebben twee kinderen. Een jongen en een meisje, beiden zowel superlief als lekker bijdehand op zijn tijd. Kinderen met een eigen willetje. En hoe leuk is het dan om ze uitgebreid op de foto te zetten tijdens de fotoshoot? Het bruidspaar had namelijk gevraagd of we ook zeker foto’s van de kinderen wilden maken: geen probleem!

Ontspannen trouwen

De dag verliep heel erg ontspannen. Dit vond het bruidspaar ook van groot belang: genoeg tijd om de dag relaxed en bewust mee te maken. Dus alle tijd voor de voorbereidingen, genoeg tijd voor de fotoshoot én een fijne lunch, vervolgens de trouwceremonie, taart met bubbels en daarna een uitgebreid diner in Italiaanse buffetstijl. Na het eetmoment was er een opfristhalfuurtje en daarna kon het feest beginnen. Uiteraard mét eerste dans, want dan is de feestavond meteen geopend. Ook de kinderen genoten van het dansen. En al met al heeft iedereen een fantastische dag gehad : )

Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 006Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 002Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 008Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 005 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 004Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 009Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 003 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 007 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 010 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 011 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 012 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 013 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 014 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 016 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 017 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 019 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 020 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 021 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 022 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 023 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 024 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 025 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 026 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 027 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 028 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 029 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 030 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 032 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 033Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 031 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 034 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 035 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 037 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 038 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 039 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 040 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 043 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 044 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 045 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 047 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 048 Bruidsfotografie Kasteel Sterkenburg 046 1

Adresjes van Steffannie & Maikel

Trouwlocatie: Kasteel Sterkenburg
Videograaf: Melissa Vermeulen
Trouwambtenaar:trouwambtenaar Dirk Zeelenberg
Taart van Mercuur
Kapper Cosmo Hairstyling
Dj Niels Houting
Bloemen van Oudshoorn

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: