Great Gatsby Bruiloft Domani Venlo | Britt & Mark

  Bijzonder portret van bruid en bruidegom in jaren 20 auto. Geheel in Great Gatsby style.
  Hoe beschrijf je een dag waarin alles eigenlijk perfect was? De sfeer, de styling, de trouwlocatie (Domani, Venlo), de fotoshootlocatie, de samenwerking tussen heel veel mensen… Eigenlijk moeten we gewoon de foto’s laten zien, zodat je het snapt.

  Trouwen in Great Gatsby style

  Dit bruidspaar werkte namelijk heel erg lang aan deze dag. Ze wilden een stijlvolle dag, volledig in Great Gatsby wedding style. Liefst ook dat alle gasten (en leveranciers) hier aan mee deden, compleet met heel veel veren, goud, zwart en pailletten. Dus alles op elkaar afgestemd. En dat pakte goed uit, want wat was het mooi. Vivian ter Huurne van Het Bruidsmeisje stemde alles op elkaar af. Samen met haar zus/assistent Anouk regelde ze dat alles op de juiste plek terecht kwam. Uiteraard nadat Britt, de bruid, het samen met hen uitgedacht had. Denk bijvoorbeeld aan die te gekke lichtletters met “Mr & Mrs”, de geweldig fijne Sweet Table, de styling van de dinertafels en de trouwsetting.

  En dan hebben we hun zoontje nog. Wat een schatje. Hij stond samen met zijn vader klaar, vlak voordat Britt & Mark elkaar gingen zien. We kozen een mooie plek bij Zwart Water, vlak bij Venlo en bleven hier ook voor de fotoshoot. Na afloop genoten we van een fantastische lunch op locatie (mét verse sinaasappelsap en fruit!) waarna wij alvast richting Domani gingen.

  Ceremonie bij Domani in Venlo

  Op deze locatie trouwden ze dus. Domani, een kerkje dat vroeger al veel gebruikt werd voor bruiloften en doopmomenten. Maar nu voor een gemeentelijk huwelijk. Met prachtige styling, persoonlijke momenten en vooral veel gelukkig kijkende mensen. We vonden het super om dit moment mee te maken. Omdat het altijd een voorrecht is om te horen hoe twee mensen intens veel van elkaar houden.

  Sweet table als toetje

  Na de ceremonie was het tijd voor een champagnetoren, heerlijke hapjes en even relaxen. Ondertussen werden de dinertafels klaargemaakt en niet veel later konden de gasten aan tafel. Er vonden enkele speeches plaats en het gezelschap kon genieten van twee heerlijke gangen. Want als dessert was er een desserttafel van Sugar Lips! Met gigantische trouwtaart met Bailey’s Red Velvet.

  Een spectaculaire openingsact

  En toen brak de avond aan. De lichten gingen uit, de spotlight ging aan en er kwamen enkele dames met veel glitters en veren en niet veel later kwam ook het bruidspaar op de dansvloer. Ze dansten eerst alleen en toen brak het feest los. Wat een geweldige mooie dag.

  Trouwschoenen van Magnanni. Het moment vlak voor de first look. De bruidegom kan niet wachten. Romantisch momentje aan het Zwarte Water. Prachtig portret van een Great Gatsby bruid op haar bruiloft. Great Gatsby styling voor een bruiloft door Het Bruidsmeisje. Spectaculair binnenkomen tijdens de trouwceremonie, door de best man. De bruid komt de kerk binnenlopen met haar vader. Foto in zwartwit. Intiem moment tijdens deze Great Gatsby trouwceremonie bij Domani. Het sabreren van de Champagne door de bruidegom. Het perfecte moment gevangen. De binnentuin van Domani in Venlo, compleet gestyled. Lace speelt tijdens een Great Gatsby bruiloft enkele nummers. Dineren op je bruiloft bij Domani in Venlo. Overzicht van de kerkzaal. Trouwringen met pauwveer en avondlicht. Dessert tafel of sweet table van Sugarlips Cakes in Great Gatsby Style. Spectaculaire opening van het Great Gatsby trouwfeest. Eerste dans in de spotlights. Romantisch en sfeervol. Knalfeest met Mr&Mrs letters bij Domani in Venlo.

  Adresjes van Britt & Mark

  Weddingplanner, stylist & ceremoniemeester | www.hetbruidsmeisje.nl (Vivian en assistent Anouk)
  Locatie: Domani | www.domani-venlo.nl
  Champagnetoren: Champagnegenootschap | www.champagnegenootschap.nl
  Champagne: Victor & Charles
  Bruidstaart & sweettable: Sugarlips Cakes | www.sugarlipscakes.com
  Trouwjurk: De Bruidshoek | www.bruidshoek.nl
  Trouwpak: Rietbergh | www.rietbergh.com
  Trouwringen: Ton van den Hout | www.tonvandenhout.nl
  Visagiste & Hairstyling: Charlotte’s Visagie | www.charlotte-s.nl
  Fotograaf: Mon&Mine | www.monetmine.nl
  Videograaf: The Dreamers | www.thedreamers.nl
  Bloemiste: Cobi Natuurlijk Bijzonder | www.cobinatuurlijkbijzonder.nl
  Verhuur styling borrel: Happy Vintage | www.happyvintage.nl
  Verhuur meubilair diner: Instyle styling | www.instylestyling.com
  Uitnodigingen: Minted | https://www.minted.com
  Verhuur lichtletters: Lumen lichtletters | www.lumenlichtletters.nl
  Trouwvervoer: Zalen van Bussel | www.zalenvanbussel.nl
  BABS: Loek Peeters | www.woordenschilder.nl
  Muziek ceremonie & borrel: Lace Music | www.lacemusic.nl
  Muziek diner: Jazz Centrale | www.jazzcentrale.com
  DJ: the DJ Company | Bruiloft DJ
  Lichtplan: Dynamic | www.dynamic.nu
  Entertainment avond: Ultimate Dance Creations | http://www.ultimatedancecreations.nl
  Photobooth: Fotodoos | www.fotodoos.nl

  Bekijk meer stellen die een vintage en bohemian stijl bruiloft hadden.

  Leave a comment