Bruiloft bij Landgoed Het Laer | Johan & Angelina

  Nu fotograferen we sinds 2006 bruiloften, maar in al die jaren waren we nog nooit bij Landgoed Het Laer geweest. En dat is best maf, want het is net iets langer dan een half uur vanaf Elburg. Dus wij waren superblij dat Johan & Angelina kozen voor deze prachtige trouwlocatie. Eindelijk zagen we een keer hoe het is om hier te trouwen.

  Een bruiloft in Zwolle

  Hun dag begon echter, zoals vaak, apart van elkaar. Angelina vanuit haar ouderlijk huis in Dronten en Johan vanuit hun appartement in Zwolle. Ramon had er dus al heel wat kilometers opzitten voordat we daadwerkelijk de trouwceremonie fotografeerden. We kenden deze plek van een heel aantal jaren terug. Zwolle heeft namelijk een mooie lichte trouwzaal, waar vroeger de schepenen raad spraken. Bij het naar buiten lopen werden er ballonnen opgelaten en niet veel later reed men naar Landgoed Het Laer.

  Buiten trouwen bij Het Laer

  Bij aankomst op de middag- en avondlocatie stond een kleine High Tea klaar. De gasten konden genieten van een kopje thee of koffie met een hartig broodje en lekkere zoete hapjes. Inmiddels stond de ceremoniesetting buiten én binnen klaar, want het was best wisselvallig deze dag. We hoopten enorm op een goed einde en dat kwam dan ook: er kon buiten worden getrouwd. De kerkelijke inzegening vond plaats in de tuin van Het Laer. Wat een prachtige setting. Er zijn min of meer tuinkamers gemaakt en ergens in het midden had het bruidspaar dan daadwerkelijke de ceremonie.

  Buiten dineren op je trouwdag

  Na afloop was er nog tijd voor een paar groepsfoto’s, een kleine fotoshoot met bruid- en bruidegom en was er een soort borrelmoment. De gasten bleven heerlijk in het gras zitten en genoten van een hapje en drankje. Niet veel later stond een lange tafel klaar en kon de barbecue beginnen. We maken het gelukkig steeds vaker mee dat het mogelijk is om buiten te dineren. Hoe sfeervol wil je het hebben?  :)

  Adresjes van Johan & Angelina

  Trouwlocatie overdag: Stadhuis Zwolle
  Trouwlocatie kerkelijke dienst + Diner: Landgoed Het Laer
  Catering: De Zon Hotel & Restaurant: http://www.dezon.nl/nl/
  Schoenen: Manfield
  Fotoshootlocatie: Schouwburg Odeon
  Haar en make up: Mirjam Meijer – https://www.mirjammeijer.com
  Bloemen en Corsages: aan de Zeven Alleetjes – https://www.aandezevenalleetjes.nl/
  Trouwjurk: Assenpoester Arnhem – https://www.assepoester.com
  Trouwpak: HKC Hony Zwolle – http://www.hony.nl/
  Schoenen man: http://reinhardfrans.nl/

  Leave a comment