Preview Great Gatsby Bruiloft | Britt & Mark

Preview Britt Mark 006

Gewoon even een paar foto’s. Omdat het kan. En omdat Britt zo’n lieverd is. We hebben haar leren kennen via Vivian ter Huurne, weddingplanner bij het Bruidsmeisje. Britt ging niet alleen trouwen, maar liep ook stage bij Vivian. En dus zagen we haar af en toe via Skype en zelfs een keer op een supermooie bruiloft op de SS Rotterdam.

We laten over een tijdje meer zien, maar presenteren met gepaste trots de eerste foto’s van deze dag. Mét hun zoontje. mét prachtige Justin Alexander jurk, mét heerlijke styling van Het Bruidsmeisje en mét knalfeest. Hoppa: genieten maar : )

Preview Britt Mark 002 Preview Britt Mark 003 Preview Britt Mark 004 Preview Britt Mark 001 Preview Britt Mark 005

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: