Bruiloft bij Kasteel Maurick | Guido & Calle

  En dan sta je in Brabant. Voor een bruiloft bij Kasteel Maurick wat bij Vught ligt. Zo’n echt sprookjesachtig kasteel met ophaalbrug, torentjes en een prachtige tuin. Guido en Calle hadden voor deze prachtige locatie gekozen en wij mochten de bruiloft fotograferen. En zo fotografeer je de ene week bij een kasteel in Grathem dat je nog niet kent en amper twee weken later een prachtig kasteel bij Vught.

  Romantisch trouwen bij Kasteel Maurick

  Op zich niet eens zo heel verwonderlijk dat we op deze dag op deze precieze locatie waren, want Ramon kent Guido nog van vroeger, van de middelbare schooltijd in Roermond. En mede daarom een bijzondere dag, want we zagen en spraken veel mensen uit Ramons jeugd. En dat dus allemaal op zo’n perfect verzorgde dag. Waar de ceremonie in de prachtige serre plaatsvond, de gasten konden genieten van heerlijke hapjes en er waren oud-Hollandse spelletjes geregeld.

  De ceremonie vond dus plaats in een mooie kas-achtige omgeving. Hierdoor was de ceremonie heel erg licht, wat fijn was omdat er hier en daar een klein buitje viel. Maar als je binnen zat had je dat amper door. De ceremonie was erg persoonlijk, mede doordat Guido’s tweelingbroer Michel en Calle’ vriendin Annika een deel van de ceremonie op zich namen.

  Brabantse en Limburgse gezelligheid

  Dan heb ik het nog niet gehad over de Bossche Bollen (van Jan de Groot uiteraard!), het supercheque diner, de Feestbooth die voor de avond geregeld was en natuurlijk dit superfijne bruidspaar. Wat zagen ze er mooi uit he? En laten we vooral ook het feest niet vergeten. Dit bruidspaar had gekozen voor Funky D, een band die niet gewoon op een podium speelt, maar op 4 mini-podia, verspreidt door de feestzaal heen. Met live muziek, live zangers en zangeressen en vooral veel interactie met de gasten. Heel erg tof om mee te maken.

  De trouwceremonie vond plaats op een hele lichte plek. Dit bruidspaar ging trouwen in een kas (of zo leek het in ieder geval ; ).

  Leuke trouwadressen van Guido & Calle

  Locatie Kasteel Maurick http://kasteel-maurick.nl/
  Fotograaf Mon et Mine https://www.monetmine.nl/
  Videograaf Storytime Media http://www.storytimemedia.nl/
  Photobooth Feestbooth http://www.feestbooth.nl/
  DJ + Band Funky D https://www.funky-d.be/
  Taart Jan de Groot (bossche bollen) https://www.bosschebollen.nl/
  Trouwjurk Bruidshuis Diana https://www.bruidshuisdiana.nl/
  Trouwpak Tailormade Suits http://tailormadesuits.nl/
  Trouwringen Hildardjan Verweij https://www.edelsmederij-verweij.nl/

  Ga je ook trouwen in Brabant? Bekijk hier onze tips als Bruidsfotograaf Brabant.

  One comment

  Leave a comment