Rijsgaardhoeve Elburg als trouwlocatie | Styled shoot

   

  Op een minuut of 10 fietsen bij ons huis vandaan ligt de Rijsgaard Hoeve. Een heerlijke landelijke plek waar je sinds een aantal weken officieel in het huwelijk kunt treden. En dat gewoon in Elburg /Oostendorp! Dus kom je uit deze omgeving, of ben je in voor inspiratie, lees dan vooral even verder.

  Anniversary shoot bij Rijsgaard Hoeve

  Ongeveer eens per jaar doen we een styled shoot met Nailia van Best Day Ever. Omdat ze mooie dingen maakt, we haar nog kennen van haar eigen bohemian bruiloft en we heel graag samenwerken. En ook ditmaal stond ze open voor een zeer lokale shoot. Met een woodsy flower thema, compleet met rode kaarsen, bramen, pioenrozen en een heel erg verliefd bruidspaar. Laten ze nou net 1 jaar getrouwd zijn! Anniversary time : )

  Unieke trouwlocatie

  Deze trouwlocatie is, vind ik dan, erg uniek in Nederland. Je hebt er ouderwetse (maar best wel luxe) plaggenhutten, heel veel mooie buitenplekjes en zelfs Wellness faciliteiten. Als bruidspaar zijnde kun je er dus overnachten met een klein gezelschap, maar je kunt er ook extra genieten voor of na je trouwdag. Zo ga je volledig ontspannen je dag in. Tijdens de shoot fotografeerden we in de boerderij, in de tuin van het Wellness-gedeelte en in 1 van de slaapgelegenheden. Het is sowieso een mooie plek om op de foto te gaan, omdat je in een kleine omgeving talloze plekjes hebt waar je kunt fotograferen.

  We hopen hier snel nog een keer terug te komen. En dat gaat ook over niet al te lange tijd gebeuren. Samen met deze locatie zijn we bezig een shoot op te zetten om nog meer te laten zien wat er eigenlijk allemaal mogelijk is bij De Rijsgaardhoeve. We kunnen niet wachten!

  Voorbereidingen bij de Rijsgaard Hoeve Fotoshoot bij de Rijsgaard Hoeve in Elburg Romantische trouwfoto's bij de Rijsgaardhoeve. Heerlijke trouwtaart geheel in stijl tijdens een Anniversary Shoot. Hooizolder in Oostendorp bij de Rijsgaardhoeve met een bruidspaar. Op de foto bij een Plaggenhut.

  Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Elburg

   

  Leveranciers die meewerkten aan deze anniversary styled shoot

  Trouwlocatie: officiële trouwlocatie Rijsgaardhoeve
  Styling: Best Day Ever
  Stationery: Moderne Kalligrafie
  Trouwtaart en sweet table: Gebakkerij
  Mua & Hairartist: Djamila van Bruid en Beauty Almere
  Bruidspaar: Dor & Sherria

  One comment

  Leave a comment