Trouwen op een eiland. Waar je ouders een vakantiehuis hebben. Met in de achtertuin Fjorden en in je voortuin een vaart. Hoe romantisch is deze stijlvolle bruiloft op een klein eilandje nabij Blokzijl en Giethoorn? Wij kunnen er niet over uit.

Een unieke trouwlocatie

Willemijn en Liang wisten het al een tijdje: dit ging de plek zijn waar ze hun leven aan elkaar zouden verbinden. In de achtertuin van het huis waar Willemijn talloze fijne familiezomers heeft doorgebracht. Waar ze met haar broer en zussen hutten bouwde, ging zwemmen en genoot van al het moois dat Nederlandse zomers kunnen hebben. De bruiloft kon simpelweg nergens anders plaatsvinden. En wat zijn wij dankbaar dat we hier bij mochten zijn!
Weddingplanner Het Bruidsmeisje zorgde er voor dat we in contact kwamen met elkaar en we werden meteen enthousiast van alle plannen. Het zou een hele onderneming worden, want zoals we al aangaven: dit is een eiland. .. En volledig omgeven door water dus alles moest met de boot overgevaren worden. Inclusief twee gigantische tenten, alle bloemen, stoeltjes, dingen voor de catering en nog veel meer. Maar wat was het mooi!

First look bij het water

Liang begon in het nabij gelegen Dwarsgracht, terwijl Willemijn daadwerkelijk op het eilandje begon. Ze zagen elkaar op het vlonder voor het huis. Een plek waar je volledig tot rust komt door het prachtige uitzicht. We gingen daarna met een bootje op pad voor een aantal foto’s.

De ceremonie vond plaats in de achtertuin. Met uitkijk op de Fjorden die in een groot veld staan. Het bruidspaar zat op twee oude Chinese stoeltjes en er stond een glazen kom met 3 Lotussen, omdat Liang Boeddhistisch is. Dit aspect van zijn leven werd ook helemaal door de ceremonie heen verweven. Een ceremonie die sowieso al heel erg persoonlijk was.

Genieten van de middag

De middag werd gevuld met toosts op het bruidspaar, een waanzinnige taartentafel van Heerlijk & Hecht, een gin-tonic bar, een smoothiebar, live muziek en heel veel mooie gesprekken. Na de groepsfoto schoof het gezelschap aan tafel en begon met een heerlijk diner waarbij de gasten een shared dinner hadden. Er stonden schalen met eten op tafel en de catering kwam langs met fijne wijnen en heerlijke hapjes van de barbecue.

Onze dag zat er op toen het gezelschap klaar was met dineren. Er waren mooie muziekintermezzo’s geweest, fijne speeches en sfeervolle momenten. We namen afscheid, stapten in een klein bootje en werden weer naar de overkant gevaren. Inmiddels regende het, maar wat een romantisch einde van zo’n unieke trouwdag.

Tibetaanse gebedsvlaggetjes. Nog even snel een knuffel van het bruidsmeisje voordat de first-look begint.

Dit is de reactie van Liangs moeder toen hij aankondigde voor het eerst in 23 jaar weer Cello te spelen.

 

Adresjes van Willemijn & Liang

Weddingplanner: Het Bruidsmeisje
Eet & Drinkmomenten: Heerlijk & Hecht
Bloemwerk: V&V Bloemen en Wonen
Bruidstaart (1 van de taarten): Holtkamp
Entertainment: Lace
Haar & make-upstyliste: Carlijn van Vliet
Styling, meubilair & tent: Te Leuk Trouwen
Trouwambtenaar: Hella, persoonlijke vriendin van het bruidspaar
Vervoer: Cafe de Otterskooi en Maik de Boer
Videografie: Matchbox Media
Trouwpak: Oger

3 Comments

Leave a comment