Bruiloft Kasteel Groot Buggenum | Desiree & Gerard

  Trouwen bij een mooi Limburgs kasteel. Een kasteel waar wij zelf nog niet eerder geweest waren: Groot Buggenum. Wat een prachtige plek!

  Trouwen met twee bruidsjonkertjes

  Desiree en Gerard hebben twee jongens van 3 en (bijna) 5 jaar. Het was zo’n dag die zowel chique als ontspannen was. Met een waanzinnig mooie locatie, rondrennende kinderen, helaas ook een regenbui of 3, maar ook zon. Een locatie waar je op talloze plekjes foto’s kunt maken. Waar je gezellig met je gasten kunt verblijven, lekker eten en van elkaar kunt genieten. Helemaal als je zulke lieve vriendinnen hebt als Desiree.

  Relaxt begin van de dag

  De ochtend begon in Roggel, een plaatsje dat vlak bij Roermond ligt. En dus konden we vanuit Ramons moeders’ huis vertrekken. We waren dan ook snel op locatie en konden de eerste voorbereidingen vastleggen. Desiree begon bij haar visagiste en Gerard zorgde ervoor dat de jongens aangekleed werden. De kapster kwam aan huis, er werd gezorgd voor lekkere broodjes en uiteraard was het een gezellige boel.

  Omkleden op het kasteel

  Toen het tijd was om de kleding aan te doen reden we eerst naar het kasteel. Het bruidspaar had namelijk geregeld dat ze op locatie konden omkleden. De prachtige jurk van Desiree werd aangedaan, Gerard kleedde zich ook om en daarna volgde de First Look. Onderaan de eeuwenoude trap. Hoe romantisch?

  Kleurrijke fotoshoot

  We begonnen aan de fotoshoot en direct daarna werd er getrouwd. Binnen, maar de ceremonie was er niet minder om. Uiteraard met de jongens dicht in de buurt. Ze mochten zelfs de ringen aangeven! Na de ceremonie was het tijd voor de felicitaties en een heerlijk stukje “naked cake”. We legden een aantal fijne familiemomenten vast en maakten groepsfoto’s.

  Intieme familiemomenten

  Vlak voor het diner begon was er nog een persoonlijk moment waar twee bloemenslingers op het graf neergelegd werden. Een intiem moment dat soms (helaas) ook gewoon bij een bruiloft hoort. Ramon ging mee om een aantal foto’s te maken, terwijl ik op de trouwlocatie bleef. Niet lang hierna begon het walking dinner. Er vonden enkele speeches plaats met prachtige omhelzingen.

  Een spectaculaire openingsdans

  De avond werd geopend door een volledig onverwachte openingsdans. Het bruidspaar had als verrassing voor de gasten een dans ingestudeerd! We maakten nog een paar foto’s in het donker en reden vervolgens weer terug naar Roermond. Een hele mooie, kleurrijke en (grotendeels blij-)emotionele dag. Daar houden wij heel erg van : )

  Voorbereidingen bij Kasteel Groot-Buggenum in Limburg De bruid wordt weggegeven door haar vader en krijgt nog een kus. Kinderen van het bruidspaar luiden de klokken in kasteel Groot Buggenum Overzichtsfoto van een trouwreceptie bij Groot-Buggenum. Creatieve avondfoto bij kasteel Groot Buggenum in Limburg.

   

  Trouwadresjes van Gerard en Desiree

  Locatie: Kasteel Groot Buggenum: www.kasteelgrootbuggenum.nl/
  Cateraar: Ria Joosten www.riajoosten.nl
  Bruidstaart: Éclair www.eclairgebak.nl
  Bruidsjurk: Engels Bruidsmode www.engelsbruidsmode.nl
  Pak/Schoenen: Cossmo
  Fotografie: Mon et Mine www.monetmine.nl
  Videograaf: Younique film www.youniquefilm.com
  Visagie: Pour Elle www.pourelleroggel.nl
  Kapper: Houben hair and colour, Mieke Priems-Houben (uit De Mortel)
  Nagels: Moninails www.moninails.nl
  Bloemen/bruidsboeket: Cobi Natuurlijk Bijzonder www.cobinatuurlijkbijzonder.nl
  Openingsdans: Nathalis www.nathalis.nl
  DJ.: Fuif en Geluid www.fuifgeluid.nl & Ruud Verhaag
  Uitnodiging: Anke Huijnen uit Thorn

  Wil je meer reportages en tips & tricks zien? Bekijk onze pagina over ons werk als Bruidsfotograaf Limburg.

  One comment

  Leave a comment