Wanneer je in Amsterdam gaat trouwen, heb je keuze uit talloze locaties. Je kunt kiezen voor “chique”, voor romantisch, statig, industrieel, je kunt kiezen voor een “helemaal zelf geregeld in het Amstelpark” of een grote Kas, maar je kunt ook kiezen voor De Hangar. Emily & Matt kozen voor precies deze locatie: een supervette Hangar loods. Hoe tof?

Brits huwelijk in Nederland

Hun dag was sowieso anders dan anders, want ze zijn beiden Brits. Echte expats, wonend in “ons” Amsterdam. En voor de voorbereidingen hadden ze The Hoxton geregeld, gelegen aan de Herengracht. Nou ja, voor de bruid dan, de bruidegom begon in hun eigen appartement. De kamer waar Emily was, was 1 grote chaos. Drie prachtige bridesmaids, een stralende bruid, een visagist en een fotografe: meteen vol. Er hing meteen al een internationaal sfeertje, omdat we de hele dag Engels spraken.

Elkaar zien tijdens de ceremonie

Daar waar veel Nederlanders elkaar voor de ceremonie al zien, zagen Emily & Matt elkaar pas echt op het moment dat zij naar voren kwam lopen. De heren en dames waren apart met een boot naar de trouwlocatie gekomen en hierdoor was “het moment” echt heel erg speciaal. Wat zal Matt wel niet gedacht hebben van zijn prachtige bruid?

Luxieuze trouwdag

De hele dag was tot in de puntjes verzorgd door mannelijke weddingplanners Roderick & Martin van Belmont Events. Een partij waar we nog niet eerder mee samengewerkt hadden, maar daardoor een hele grote prettige verrassing. We zijn zelf sowieso altijd heel erg blij met weddingplanners, helemaal als het een trouwdag betreft met meerdere onverwachte momenten, zoals bijvoorbeeld regen. Maar gelukkig hadden ze al die tijd al het plan opgevat om een mooie “Marquee tent” te hebben, dus dit was geen probleem.

Heerlijke disco feestavond

Wij vonden het heerlijk om deze dag vast te leggen, want het was weer een totaal andere dag dan we anders vaak meemaken. Britten zijn bijvoorbeeld goed in feesten. Emily en Matt hadden een complete “light up disco dance floor” geregeld en daar werd door praktisch iedereen gebruik van gemaakt. Ook was er een te gekke band met veel verschillende zangers en zangeressen. Er was heerlijk eten, twee gigantische kaasplanken als tweede dessert, Nederlandse bitterballen, puntzakjes met friet, een heuse funky “soul train dance off”, geweldig bloemwerk, mega discobal, hier en daar een klein zonnestraaltje en oh zo veel blije mooie mensen. Wij kunnen niet genoeg krijgen van Britse huwelijken!


Amsterdamse adresjes van Emily & Matt

Weddingplanners: Belmont Events
Visagist & Hair artist: Niki Vos
Trouwlocatie: Hangar Amsterdam
Trouwjurk: Bloomfeld
Trouwschoenen: Jimmy Choo
Bloemen: A.P. Bloem
Band: Je veux flâner

Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Amsterdam.

One comment

Leave a comment