Festivalbruiloft bij de Lambertuskerk | Tine & Marien

  Het fotograferen van een andere duofotograaf is misschien wel de grootste eer die je als bruidsfotograaf kunt krijgen. Daarom waren we ook heel erg blij dat we de bruiloft van Tine & Marien mochten fotograferen. Marien is namelijk, net als wij, onderdeel van een duo, en daarom wilde hij ook graag een duo op zijn eigen bruiloft. En als een fotograaf gaat trouwen, weet je dat je iets moois kunt verwachten!

  Trouwen als fotograaf zijnde

  Tine en hij hadden namelijk duidelijke plannen voor hun dag: vroeg beginnen, trouwen voor de wet en de kerk en een avondvullend diner. En ook de fotoshoot was weer net even anders dan anders. De fotolocatie was namelijk grotendeels bij het waanzinnig toffe Betonson. Een locatie waar je eerst je ogen uitkijkt en daarna maar gewoon begint met fotograferen, want er is zo veel mogelijk! Je hebt te gekke fabriekshallen, met een combinatie van groen en beton, je hebt van die megagrote rioolbuizen en fabrieksinstallaties waarvan we nu nog steeds geen idee hebben waar ze voor dienden. Echt een plek om nog vaker naar terug te keren.

  Festivalsfeertje bij de Lambertuskerk

  Na de fotoshoot volgde “het moment voor de gemeentelijke ceremonie”. Ik noem het maar even een moment, want de ceremoniemeesters van Marien en Tine hadden een heus draaiorgel geregeld, er stond een Koffie Tuktuk met overheerlijke cappuccino, een LOVE-sign, een sweet table met donuts, roze koeken en meer lekkers en overal heerlijke beanbags om in te zitten. Instant sfeer, geweldig! Het was bijna jammer dat de gemeentelijke ceremonie begon ;)

  De gemeentelijke ceremonie, gedaan door een bekende van Tine, ging snel voorbij. Na dit moment was het tijd voor een heerlijk stukje taart. Mét limonade (en bubbels) uiteraard. En voor sommigen nog een extra donut of roze koek. Een uurtje later begon de kerkelijke inzegening. Ditmaal zonder fotografie.

  Ontspannen borrelen en dineren

  De namiddag bestond uit een ontspannen uurtje met groepsfoto’s, kinderen die heerlijk aan het spelen waren, veel geklets en afwachten tot iedereen aan tafel kon. Het bruidspaar kon namelijk buiten eten en ook nog eens vanuit een heuse Foodtruck! Ze hadden namelijk Fabulous Foodtruck als cateraar en konden daardoor van heel veel lekkere gerechtjes genieten. Ergens halverwege zat voor ons het diner er op. Maar niet voordat we zelf nog wat mee konden happen, zagen dat het bruidspaar een Kapsalon aangeboden kreeg van de gasten en er heel veel fijne momentjes aan tafel waren. Een lekker festival sfeertje op een zonovergoten dag.

  Trouwadresjes van Tine en Marien

  Jurk bruid: Speksnijder bruidsmode (http://speksnijder.nl/bruidsmode/bruid/)
  Hair & Visagie: LOOKS (http://teamlooks.nl/)
  Pak bruidegom: Nederlof mode (https://nederlofmode.nl/bruidegommode/)
  Locatie: Lambertuskerk Raamsdonk (http://www.lambertuskerkraamsdonk.nl/)
  Trouwvervoer: Landrover Defender (particulier gehuurd)
  Ringen: juwelier van Leeuwen (http://www.juweliervanleeuwen.nl/)
  Bruidstaart: Jan Bos banketspecialist (https://janbanket.nl/)
  Cateraar: Fabulous Foodtruck (http://fabulousfoodtruck.nl/) (inclusief gouden bestek!)
  Koffie: de Koffie Tuktuk (http://www.dekoffietuktuk.nl/)
  Organist/pianist: Martien van der Zwan (http://www.martienvanderzwan.nl/)
  Orkest: Filo Musica, ‘s avonds tijdens receptie (http://www.filomusica.collarco.nl/)
  BABS: George Meijer (geen website)
  Bloemwerk: Nella Heijkamp
  Drukwerk: eigen ontwerp

  Leave a comment