Loveshoot op de heide bij Nunspeet | Daniël & Rianne

  Kennen jullie videografenduo Ridali al? Dit bedrijf bestaat uit Daniël (Daan) en Rianne en we hebben ze ontmoet tijdens de bruiloft van Annemarie en Jitze. Zij trouwden bij Huis de Voorst en we mochten deze dag samenwerken: superleuk! Sinds die bruiloft hebben we contact gehouden en elkaar met enige regelmaat gesproken of gezien en na een tijdje vroegen ze ons voor een aantal foto’s voor hun website. Leuk! Met honden, nog leuker! En ook met trouwkleding, want dit stel wil elk jaar rond hun trouwdag opnieuw op de foto.

  Op de foto in Nunspeet

  Qua locatie kozen we voor het Zandenbos bij Nunspeet. Daan en Rianne hadden hun twee Cavelier King-Charles hondjes bij hen en dus zou een natuurlijke omgeving fijn zijn. Ze hadden ook een hele fijne hondenoppas meegenomen, zodat we afwisselend met de honden en met hen foto’s konden maken. In een kleine twee uur tijd fotografeerden we alles wat mogelijk was. Met een heerlijk ondergaand zonnetje. Kortom: een hele fijne loveshoot om te doen.

  Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs:

  One comment

  Leave a comment