Trouwen bij Fort Resort Beemster | Elisa & Richard

  Soms maak je zo’n bruiloft mee die Pinterest-waardig is. Zo ook de bruiloft van Elisa & Richard bij Fort Resort Beemster. Zo’n locatie waar je natuurlijk buiten prachtig kunt trouwen, maar juist binnen ook een waanzinnig mooie zaal hebt. Helemaal als hij mooi gestyled wordt met prieel, bloemen en kaarsen.

  Een bijzondere trouwdag voor een bijzonder bruidspaar

  Wat een fijne dag. De ochtend begon met regen en koude, maar naarmate de dag vorderde werd het steeds zonniger. Zo zonnig dat het bruidspaar zelfs onder de tent, buiten, kon eten! Maar even een klein overzicht met wat deze dag nou zo uniek maakte.

  Het moment dat Richard zijn ouders bedankte met een mooie brief. In de ochtend. Zo’n band met je ouders is uniek.

  De fotoshoot in het arboretum. Een plekje waar je zo voorbij rijdt, maar echt heel erg mooi.

  Het binnenkomen bij de trouwlocatie, Fort Beemster. Een bijzondere plek, sowieso omdat het een fort is, maar we hebben zelf niet eerder zo’n plek meegemaakt. Ik hoorde dat de eigenaar zelf alle plannen heeft gemaakt voor de verbouwing en ook de styling regelde. Overal waar je kijkt zijn mineralen gebruikt. Zelfs de toiletten zijn nog bijzonder hier!

  Romantisch trouwen, met Dirk Zeelenberg, styling en een relaxt sfeertje

  Ja hoor, gewoon Dirk Zeelenberg als trouwambtenaar! Dit is de eerste keer dat we hem meemaakten. De trouwgasten reageerden superenthousiast.

  De ceremoniesetting. Ook al was het aanvankelijk het idee om buiten te trouwen, binnen was het misschien nog wel veel mooier. En dan die styling. Wow! Oh en zoals jullie zien: Elisa werd door haar moeder weggegeven. Een prachtig moment.

  De taart. Ik heb nog nooit zo’n taart in het echt gezien. Echt,.. als ik er aan terugdenk! Wij hebben zelf overigens zo’n overheerlijke donut gehad.

  Buiten dineren met je familie en vrienden. We maken het eigenlijk niet eens zo vaak meer mee, maar als het dan mogelijk is, is de sfeer top.

  Een avondshoot bij Het Strandhuis. Deze locatie zit “in de familie” van dit bruidspaar en dus was het de perfecte locatie voor een fijn feestje. We konden met ondergaande zon nog een aantal fijne foto’s maken. De perfecte afsluiting van een mooie trouwdag!

  Fijne trouwadresjes

  Amiga bruidsmode (Jurk, schoenen, sieraden, lingerie) http://www.bruidsmodewinkel.nl/
  Roka Haarlem (trouwpak) https://www.roka.nl/
  Le Mariage Haarlem (trouwringen) http://www.lemariage.nl/
  Fort Resort Beemster https://www.fortresortbeemster.nl/
  Het Strandhuis http://www.hetstrandhuis.nl
  White Weddings (styling Fort Resort beemster) http://www.styling-bruiloft.nl/
  Dirk Zeelenberg http://www.dirkzeelenberg.nl/
  Sabrina Dijkman make-up artist http://sabrinadijkman.nl/
  Trouwtaart en sweet table: Life of Pie

  Bekijk meer stellen die een vintage en bohemian stijl bruiloft hadden.

  One comment

  Leave a comment