Trouwen bij Fort Resort Beemster | Elisa & Richard

Bruiloft Fort Resort Beemster 047

Soms maak je zo’n bruiloft mee die Pinterest-waardig is. Zo ook de bruiloft van Elisa & Richard bij Fort Resort Beemster. Zo’n locatie waar je natuurlijk buiten prachtig kunt trouwen, maar juist binnen ook een waanzinnig mooie zaal hebt. Helemaal als hij mooi gestyled wordt met prieel, bloemen en kaarsen.

Een bijzondere trouwdag voor een bijzonder bruidspaar

Wat een fijne dag. De ochtend begon met regen en koude, maar naarmate de dag vorderde werd het steeds zonniger. Zo zonnig dat het bruidspaar zelfs onder de tent, buiten, kon eten! Maar even een klein overzicht met wat deze dag nou zo uniek maakte.

Het moment dat Richard zijn ouders bedankte met een mooie brief. In de ochtend. Zo’n band met je ouders is uniek.

De fotoshoot in het arboretum. Een plekje waar je zo voorbij rijdt, maar echt heel erg mooi.

Het binnenkomen bij de trouwlocatie, Fort Beemster. Een bijzondere plek, sowieso omdat het een fort is, maar we hebben zelf niet eerder zo’n plek meegemaakt. Ik hoorde dat de eigenaar zelf alle plannen heeft gemaakt voor de verbouwing en ook de styling regelde. Overal waar je kijkt zijn mineralen gebruikt. Zelfs de toiletten zijn nog bijzonder hier!

Romantisch trouwen, met Dirk Zeelenberg, styling en een relaxt sfeertje

Ja hoor, gewoon Dirk Zeelenberg als trouwambtenaar! Dit is de eerste keer dat we hem meemaakten. De trouwgasten reageerden superenthousiast.

De ceremoniesetting. Ook al was het aanvankelijk het idee om buiten te trouwen, binnen was het misschien nog wel veel mooier. En dan die styling. Wow! Oh en zoals jullie zien: Elisa werd door haar moeder weggegeven. Een prachtig moment.

De taart. Ik heb nog nooit zo’n taart in het echt gezien. Echt,.. als ik er aan terugdenk! Wij hebben zelf overigens zo’n overheerlijke donut gehad.

Buiten dineren met je familie en vrienden. We maken het eigenlijk niet eens zo vaak meer mee, maar als het dan mogelijk is, is de sfeer top.

Een avondshoot bij Het Strandhuis. Deze locatie zit “in de familie” van dit bruidspaar en dus was het de perfecte locatie voor een fijn feestje. We konden met ondergaande zon nog een aantal fijne foto’s maken. De perfecte afsluiting van een mooie trouwdag!

Bruiloft Fort Resort Beemster 001 Bruiloft Fort Resort Beemster 003 Bruiloft Fort Resort Beemster 006 Bruiloft Fort Resort Beemster 039 Bruiloft Fort Resort Beemster 004 Bruiloft Fort Resort Beemster 005 Bruiloft Fort Resort Beemster 008 Bruiloft Fort Resort Beemster 010 Bruiloft Fort Resort Beemster 011 Bruiloft Fort Resort Beemster 012 Bruiloft Fort Resort Beemster 013 Bruiloft Fort Resort Beemster 014 Bruiloft Fort Resort Beemster 016 Bruiloft Fort Resort Beemster 015 Bruiloft Fort Resort Beemster 019 Bruiloft Fort Resort Beemster 021 Bruiloft Fort Resort Beemster 023Bruiloft Fort Resort Beemster 022 Bruiloft Fort Resort Beemster 024 Bruiloft Fort Resort Beemster 025 Bruiloft Fort Resort Beemster 026 Bruiloft Fort Resort Beemster 029 Bruiloft Fort Resort Beemster 027 Bruiloft Fort Resort Beemster 028 Bruiloft Fort Resort Beemster 030 Bruiloft Fort Resort Beemster 031 Bruiloft Fort Resort Beemster 032 Bruiloft Fort Resort Beemster 035 Bruiloft Fort Resort Beemster 036 Bruiloft Fort Resort Beemster 041 Bruiloft Fort Resort Beemster 042 Bruiloft Fort Resort Beemster 037 Bruiloft Fort Resort Beemster 038 Bruiloft Fort Resort Beemster 043 Bruiloft Fort Resort Beemster 044 Bruiloft Fort Resort Beemster 049Bruiloft Fort Resort Beemster 045Bruiloft Fort Resort Beemster 050 Bruiloft Fort Resort Beemster 046 Bruiloft Fort Resort Beemster 051 Bruiloft Fort Resort Beemster 052

Fijne trouwadresjes

Amiga bruidsmode (Jurk, schoenen, sieraden, lingerie) http://www.bruidsmodewinkel.nl/
Roka Haarlem (trouwpak) https://www.roka.nl/
Le Mariage Haarlem (trouwringen) http://www.lemariage.nl/
Fort Resort Beemster https://www.fortresortbeemster.nl/
Het Strandhuis http://www.hetstrandhuis.nl
White Weddings (styling Fort Resort beemster) http://www.styling-bruiloft.nl/
Dirk Zeelenberg http://www.dirkzeelenberg.nl/
Sabrina Dijkman make-up artist http://sabrinadijkman.nl/
Trouwtaart en sweet table: Life of Pie

Bekijk meer stellen die een vintage en bohemian stijl bruiloft hadden.

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: