Styled wedding shoot in 70’s style | Flower explosion

  Weddingchicks!

  Holy moly…. we staan op Weddingchicks. Dat is niet zomaar even een website, maar een heel bekend trouwblog. Best een eer dus. Dat zegt iets over hoe alles samenkwam tijdens deze styled shoot.

  Het is lente

  Wat wij in de winter en het voorjaar doen? Nou bijvoorbeeld styled wedding shoots fotograferen. Zoals deze hele mooie kleurrijke wedding shoot in 70’s style, gestyled door Kristel van Oh Happy Day. Het is altijd een feestje om met haar te werken. Niet alleen omdat alles er zo mooi uit ziet, maar ook omdat de shoot gewoon echt heel gezellig is om te doen. En daardoor is het eigenlijk geen werk, maar gewoon alleen genieten.

  Romantiek bij het Rijk van de Keizer

  We hadden een heerlijk verliefd stel om te fotograferen, de fantastische trouwlocatie Rijk van de Keizer (waar we heel graag komen) en het weer werkte ook nog eens mee! En dat resulteerde dus in deze foto’s. We konden zelfs hier en daar nog wat nieuwe fotografie-technieken uitproberen. Maar zeg nou zelf… hoe tof is deze trouwlocatie?

  Details in 70’s style

  De ochtend begonnen we met het vastleggen van te gekke details zoals de stationery, de schoenen en de trouwtaart. Allemaal in mustard, lente- en 70’s kleuren. Met dus heel veel klassieke bloemen. Ik herhaal: heel veel bloemen! Heb je die prachtige krans al gezien? Marte van Bloom your Life had hem gemaakt. En hij woog behoorlijk wat. Maar dan heb je dus wel een prachtig kleurrijk geheel. We hebben hem op diverse momenten tijdens de shoot gebruikt.

  En nu jullie

  We zijn heel erg benieuwd naar jullie reacties. En we kunnen niet wachten tot we weer een bruiloft hebben met Kristel en alle anderen superfijne leveranciers waar we mee samenwerkten deze dag.

  Fotografen duo: Mon & Mine (Hermine & Ramon)
  Styling: Oh Happy Day (Kristel)
  Planning: Mrs. Klein (Inge)
  Haarstylist: Fashion Hairstylist (Lonneke)
  Make-up & Nagels: Netanya Lüschen
  Taart/ cake: Gebakkerij
  Stationery: Studio Lona
  Jurk: Unielle Couture
  Locatie: Het Rijk van de Keizer – Amsterdam
  Bloemwerk: Bloom your Life
  Trouwjurk: Unielle Couture
  Juwelen: Charlotte de Koomen

  Couple: Iris & Martijn

  Bekijk meer stellen die een vintage en bohemian stijl bruiloft hadden.

  Leave a comment