Bruiloft Land van Belofte | Dionne & Wouter

  Trouwen bij het “Land van Belofte”. Klinkt dat niet romantisch? En stel je dan eens voor dat je buiten kunt zitten, aardbeien met witte chocolade als “taartmoment” hebt en je foto’s laat maken op het prachtige landgoed. Wij waren echt verbaasd hoe mooi het hier is!

  Ontbijten met croissantjes en koffie

  Afgelopen week trouwden Dionne en Wouter. Een beetje in botanische stijl eigenlijk. Ramon was bij Wouter om zijn voorbereidingen te fotograferen, terwijl ik begon in het ouderlijk huis van Dionne. Haar meest naaste familie was al aanwezig. Toen we aankwamen begonnen we met croissantjes met jam en heerlijke koffie en de sfeer bleef eigenlijk de hele dag zo ontspannen.

  First look in de achtertuin

  De first look vond plaats in de tuin. Terwijl iedereen op een klein afstandje toekeek, zagen Dionne en Wouter elkaar “helemaal af”. Het is altijd mooi om te zien hoe bruid en bruidegom elkaar helemaal herkennen, maar toch ook een beetje onwennig zijn. Want je ziet elkaar niet dagelijks in trouwkleding. Toen dit moment geweest was werden er heerlijke taartjes neergezet en was er een half uurtje voor koffie en thee.

  Het Land van Belofte

  De fotoshoot deden we bij het Land van Belofte. Omdat dit een hele veelzijdige romantische trouwlocatie is, waren we binnen een uurtje al klaar! Je hebt er namelijk een weiland met veldbloemen, een geweldig mooie aangelegde tuin, heel veel knusse hoekjes en overal weelderige bloemen. Er was dus voldoende tijd voor een fijne lunch met broodjes en vers fruit. Toen de ceremoniegasten arriveerden was het zo langzaamaan tijd om richting de ceremonieplek te lopen. Hier stond Jessie van Ouiyessi klaar om een prachtige ceremonie te verzorgen. Tijdens deze ceremonie werden veel persoonlijke woorden gesproken, werd er live gezongen en persoonlijke trouwgeloften uitgewisseld. Een hele bijzondere ceremonie dus.

  Een feestelijke avond bij Alfreds

  De receptie was heerlijk zonnig. Iedereen kon genieten van talloze lekkere hapjes, aardbeien en live muziek. Na een uurtje was de receptie afgelopen en gingen we verder naar de avondlocatie Alfreds. Deze locatie ligt in een mooi park en je kunt er heerlijk eten. En je kunt er ook een prima feestje geven. Na het diner, met een aantal fijne speeches, was het tijd voor de openingsdans. Een geweldige dag.
  botanische details op deze bruiloft detailfoto van trouwringen moeder pinkt een traantje weg als ze haar dochter als bruid ziet de reactie van de bruidegom op de first look van zijn bruid bruidsmeisje, bruidsboeketje en bruid fijne bourgondische lunch van de knusse keuken receptie moment bij het land van belofte aankomst van het bruidspaar bij land van belofte de trouwgasten lopen naar de buiten ceremonie plek trouwen bij het land van belofte

  Leuke trouwadresjes

  Uitnodigingen: Marisse Douma (zusje bruid)
  Ringen: Marjon Kappers
  Bloemist: Krijn Verboom
  Haar en make-up bruid: Nadien Pure
  Trouwpak bruidegom: Diya customs
  Trouwjurk bruid: Taft en Tule
  Zangeres ceremonie: Zangeress Ott
  Trouwlocatie: Land van Belofte te Moerkapelle
  Catering: Knusse Keuken
  Trouwauto Trouwporsches.nl
  Ceremoniespreker: Ouiyessi
  Feestlocatie: Alfreds in Alphen a/d Rijn
  Entertainment: Music Entertainment Bookings
  Openingsdans: The Nature of Dance

  2 Comments

  • Annalein schreef:

   Zo ongelofelijk mooi om te zien! De liefde straalt gewoon van de foto’s af allemaal! Mijn man heeft mij met kerst ten huwelijk gevraagd! Yeaaaa! Na 12,5 jaar samen ging hij dan eindelijk op zijn knieĆ«n. Al jaren op gehoopt maar als het moment dan echt zover is sla je stijl achterover. Zo’n mooi moment! De voorpret is al zo onwijs genieten. En al helemaal als ik allemaal van zulke foto’s tegen kom. Prachtig!

  • […] na afloop van de trouwceremonie spraken bij de bruiloft van Dionne en Wouter. Ze trouwden bij het Land van Belofte. Het felicitatie- en receptiemoment was voorbij en Jessi kwam even naar me toe. “Je ziet er […]

  Leave a comment