Bruiloft Landgoed Oostdorperhoeve | zomerse bruiloft in Franse sferen

  Het was zo’n dag…. zo’n dag waarop je eindigt met een superromantische avondshoot. Met perfect avondlicht, wilde koeien en een bruidspaar wat helemaal opging in het moment. Dat zelfs nog even een mindfull momentje pakte, voordat we terugkeerden naar het feest. In een natuurgebied, vlak bij Wassenaar met een heerlijk temperatuurtje.

  Landgoed in Wassenaar

  Deze dag begon bij het Landgoed Oostdorperhoeve in Wassenaar. Eigenlijk was deze locatie tweede keus, omdat de locatie die ze eerder hadden helaas niet meer door kon gaan. Maar wat een geweldige bruiloft werd het! Op een “bijna onontdekt” plekje. Echt zo’n pareltje waar nog amper iemand getrouwd is. Wij zijn echt verliefd geworden op deze plek. Een locatie waar je met fijne styling totaal je eigen stempel op kunt drukken. En dat deed dit bruidspaar dan ook.

  Unieke First Look

  De voorbereidingen begonnen voor de bruid dus bij de Oostdorperhoeve. De bruidegom begon in hun huis. En die supertoffe zonnebril? Die was niet alleen cool, maar ook een beetje nodig in verband met lichtgevoeligheid. Maar daarom niet minder leuk voor de foto’s natuurlijk. Na een tijdje haalde hij zijn bruid op. Een first look waarbij ze beiden eerst achter een heg stonden en zo elkaars gezichten konden zien, maar de rest nog niet. En na een paar meter lopen konden ze elkaar dan volledig bewonderen. Heerlijk eigenzinnig. We deden de fotoshoot in het centrum van Leiden. Het bruidspaar (ik noem ze even M&W) had een aantal goede locaties geselecteerd en onderweg vonden wij zelf ook nog een paar mooie fotoplekjes. Heerlijk als je zo kunt samenwerken.

  Romantische buitenceremonie

  Na de fotoshoot was het tijd voor een heerlijke lunch en daarna uiteraard “hét moment” van de dag: de trouwceremonie. Op witte stoeltjes, met heel veel bloemen en veel lieve persoonlijke woorden. Omdat de vader van M helaas overleden is werd hier ook nog even stil bij gestaan. Heel subtiel kwamen de papavers uit zijn tuin terug in de bloemstukjes die door M’s moeder gemaakt werden.

  Trouwen in Franse sferen

  De zus van W heeft een die heerlijke, Frans aandoende, dinertafel gestyled. En de rest werd qua styling geregeld door ceremoniemeester Martine. Tevens onze tourguide in Leiden. Superhandig. Je zou trouwens maar mogen dineren aan zo’n dinertafel, bij zo’n trouwlocatie op zo’n mooie dag. Echt een droom. En als je zo’n dag dan af mag sluiten met een hele fijne borrel en aansluitend feest dan weet je dat de zomer nu echt begonnen is.

  Adresjes van deze trouwdag

  Bruiloft Locatie – Oostdorperhoeve
  Video – Maarten Slooves
  Kaart – lechiccards.nl
  Kleding bruidegom – Man of the world Leeuwarden
  Jurk – Honeymoonshop Rotterdam (Pronovias)
  Haar & Make up – Face & Art Bruidsboeket – De Mooij bloemen Lisse, overige bloemen moeder en zus van de bruid
  Taarten en dessert – Soetenso (Leiden) fotohokje – Drost Photo booth
  muziek ceremonie- Sander en Desi
  Aankleding – Zus van de bruidegom (www.stylingburo71.nl) en ceremoniemeester Martine
  DJ en saxofonist – LA DJ’s
  Letterwerk – zus van de ceremoniemeester
  Meubilair – De Vesting Verhuur (Stellendam)
  Trouwringen – de Gunst juwelier (Leiden)
  Trouwschaaltje – Etsy

  Leave a comment