Trouwen bij Hoog Holten | Mariska & Marcel

  Elke bruiloft is uniek, zo ook de bruiloft van Mariska & Marcel. Ze hebben elkaar op een bijzondere manier ontmoet, twee prachtige kinderen en hadden een “net weer even anders dan anders”-trouwdag. Daar waar veel stellen pas ergens in de late middag of vroege avond trouwen, besloten ze in verband met gezondheidsredenen binnen de familie, te kiezen voor een totaal andere indeling. Ze hadden de ceremonie rond het middaguur en gingen daarna uitgebreid lunchen met hun vrienden en familie. Dus in plaats van een diner- met feestavond nu een feestlunch!

  Vroeg opstaan

  De dag begon dus al vroeg voor ons, om 7:00 om precies te zijn. We fotograferen eerst de voorbereidingen in hun huis, maakten toen een minireportage in eigen achtertuin en reden vervolgens naar Hoog Holten. Het bruidspaar reed in een hele leuke VW-bus, samen met hun kinderen. Bij aankomst was er tijd om de gasten even gedag te zeggen en na een half uur begon ongeveer de ceremonie. Die foto met een foto? Ja,.. helaas is Mariska’s moeder vrij recent overleden. Ze heeft wel de jurk samen met haar dochter kunnen kopen…

  Buitenceremonie bij Hoog Holten

  Omdat het mooi weer was, was het mogelijk om buiten te trouwen. De gasten kozen allemaal een plekje en de ceremonie kon meteen beginnen. Wat extra mooi was aan de ceremonie is dat 2 van de getuigen ook nog een woordje deden. Dat maakt zo’n moment toch heel erg bijzonder. Ook werd Mariska weggegeven door haar vader. Na het officiële moment werd gesnoept van een (serieus echt!) heerlijke taart. Goed nieuws, want hij komt uit Zwolle en dat ligt heel dicht bij Elburg. Witte chocolade, pudding, echt vers fruit: wij zijn fan!

  Een heerlijke trouwmiddag

  De middag werd gevuld met een heerlijke luxe driegangen-lunch, spelende kinderen, een receptie, vrolijkheid, rondlopende muzikanten (ook al een goede tip!) en hier en daar een bittergarnituur. Een persoonlijke dag dus, helemaal zoals het bruidspaar het heel graag wilde. En wij maakten daar een zo fijn mogelijk verslag van. Kijk vooral naar de beelden!

  Adresjes van deze trouwdag

  Muziek: Moonabout, www.moonabout.nl (Muzikanten die rondlopen en telkens bij groepjes mensen een paar nummers spelen. Heel interactief en erg leuk).
  Locatie en catering: Hotel-restaurant Hoogholten, www.hoogholten.nl
  Bruidstaart: Patisserie Lindeboom, www.patisserielindeboom.nl (Aanrader!)
  Ringen: TZ trouwringen, www.trouwringen-zwolle.nl
  Bruidsjurk: Bruidsmode Compagne, www.compagne.nl
  Kleding bruidegom: Hony, Zwolle, http://www.hony.nl/trouwpakken/ (Hele goede service, volgens het bruidspaar)
  Bloemen: Flowerfashion, www.flower-fashion.nl
  Visagie: Beauty en relax My Way, www.mywayommen.nl
  Haarstyling: B-yourself, www.byourself.nu

  Leave a comment