Dat je gaat trouwen bij Chateau Presseux en er gewoon compleet je eigen feest van maakt. Gynaecoloog in opleiding Ravi & bierbrouwer Jorrit hadden grootste plannen. En wat was het mooi!

Trouwen in een kerkje

Chateau Presseux ligt in het buitenland, dus een groot deel van de gasten ging op donderdag en vrijdag alvast richting België voor het opbouwen van de locatie. Het is een klein kasteeltje, met enkele gebouwen er om heen en daarom kun je er helemaal je eigen stempel op drukken. Dat heeft veel voordelen, maar een enkel nadeel is dat het ook veel tijd kost om alles perfect te maken. En daarom was het heel fijn dat Ravi en Jorrit superveel hulp kregen.

De voorbereidingen, op hun trouwdag (de zaterdag), vonden grotendeels in twee prachtige kamers plaats. Jorrit bereidde zich voor met zijn vrienden, terwijl Ravi’s allemaal vrouwen om zich heen had. Toen iedereen klaar was liep deze prachtige bruid van de trap af naar beneden en zag daar haar aanstaande. Superromantisch. Vervolgens begon de ceremonie in het kleine kerkje dat ook op het landgoed ligt.

Een heel eigen feestje met heel veel Troost

Wat deze dag dan weer zo uniek maakt is het feit dat Jorrit mede-oprichter van Brouwerij Troost is. Daarnaast heeft hij veel ervaring in de horeca. Dus dan is het niet heel lastig om heel snel een mooi feest neer te zetten. Tel daar het fijne Great Gatsby thema bij op (waar de gasten zich supergoed aan hielden) en voila: een lekker los sfeertje. Met heerlijk eten, overal lovertjes en glitter, een fijne temperatuur en heel veel te gekke daggasten. Kortom: een uniek feest.

Bijzondere trouwadressen

Save the date stempel: Etsy https://www.etsy.com/shop/mancoostamp?ref=l2-shopheader-name
Save the date papier: https://www.petervanginkel.nl/
Uitnodigingen: Etsy https://www.etsy.com/shop/empapers?ref=l2-shopheader-name
Printen uitnodigingen: http://www.orangecopy.nl/
Ringen: Lyppens juweliers Amsterdam
Taart: Taarten Baksels (Sandra Meegdes): https://www.facebook.com/Taarten-Baksels-666092030073252/ en HEMA
Make-up: Sibel Altintas (vriendin)
Haar: Kapsalon Ryanne, Netersel (Ryanne Vermeulen) https://www.facebook.com/pages/Kapsalon-Ryanne-in-Netersel/356029064586035
Boeket: “De Rozengaard” bloemisterij Maastricht: http://rozengaard.nl/
Bier: Brouwerij Troost: www.brouwerijtroost.nl
Jurk: Pronovias via Koonings.nl
Schoenen: andotherstories.com
Film: Niels Scheurwater
Catering: Proeflokaal Defour

Leave a comment