Bruiloft Kasteel de Hooge Vuursche | Tiffani & Koen

  Trouwen bij Hooge Vuursche, zo’n heerlijk statig kasteel in Baarn. Waar elke zaal sfeervol is ingericht, er gouden stoeltjes zijn om op te zitten en ze heerlijk eten hebben. Wij mochten afgelopen week de bruiloft van Tiffani en Koen vastleggen en wat waren we daar blij mee!

  Tot in de puntjes gestyled door je eigen stylist

  De dag begon, zoals zo vaak, met de voorbereidingen. Ramon kon de bruidegom en zijn groomsmen volgen, terwijl ik de bridesmaids en bruid in de gaten hield. Beiden waren al aanwezig op het kasteel toen deze dag begon. Koen is de broer van Tommy Driessen en dus werd hij tot in de puntjes gestyled. Daarnaast had Tommy een heel aantal prachtige verrassingen voor zijn broer in petto. Te beginnen met mooie geschenken in de ochtend.

  Twee families ontmoeten elkaar

  Kleine en grote dingen die ons heel erg opvielen deze dag waren bijvoorbeeld het samensmelten van twee families. Tiffani is Amerikaans en Koen komt uit Nederland, maar het was soms echt een uitdaging om te zien wie nou uit Nederland kwam en wie niet, omdat iedereen zo innig met elkaar omging. Hoe bijzonder om zoveel fijne mensen om je heen te hebben?! En over het algemeen was de dag sowieso een mooie mix van Nederlandse en Amerikaanse tradities. Zo zag het bruidspaar elkaar al wel voor de ceremonie, maar was er ook een first-look moment voor de vader, bridesmaids en voor Koens moeder. Talloze emotionele momenten dus.

  Een waar kippenvelmoment was toen, na afloop van de trouwceremonie, een jongeman opstond en “Hallelujah” van Leonard Cohen begon te zingen. Achter hem stonden nog 3 mensen op en even later kwam er een compleet gospel koor binnen zetten. Geregeld door Koens broer (en zijn partner) en een heel erg bijzonder cadeau om te geven en te krijgen. Helemaal omdat dit een moment is dat niemand van de gasten ooit zal vergeten.

  De middag en avond vloog voorbij. Het gezelschap genoot van een heerlijk diner aan prachtig gedekte tafels. Er waren diverse emotionele en grappige speeches en ook hier zagen we weer veel liefde tussen alle gasten. Het diner liep over in het feest en voor we het wisten was iedereen aan het dansen. Uiteraard niet voordat de bruid en bruidegom hun feest zelf hadden geopend. Wat een heerlijke heerlijke dag.

  Adresjes

  Judith Jeurissen – Wedding Planner
  Tommy Driessen – Stylist – www.tommydriessen.com
  Trouwjurk door Edwin Oudshoorn – www.edwinoudshoorn.com
  Bloemist + styling – www.redwhitebluepink.nl
  Trouwtaart – www.sugarlipscakery.com
  DJ White-Vision – www.white-vision.nl
  Cynthia Schippers – hair/make up – www.houseoforange.nl
  Hooge Vuursche – Trouwlocatie
  Lieke Daniels – Violinist – www.liekedaniels.nl

  Bekijk meer stellen die gingen Kasteel De Hooge Vuursche

  One comment

  • Rick en Kirsten schreef:

   Goedenavond! Ik vroeg mij af of het misschien mogelijk is om in contact te komen met dit bruidspaar? Wij zouden hen namelijk dolgraag een vraag willen stellen over hun trouwambtenaar. Wij lopen nogal tegen de bureaucratische procedures van de gemeente Baarn aan wat betreft het regelen van een trouwambtenaar voor de locatie Hooge Vuursche maar op de foto’s menen we te zien dat Tiffani en Koen geen gebruik hebben gemaakt van de ‘standaard’ BABSen van de gemeente?

   Anyway, het zou ons echt ENORM helpen als wij hen een aantal vragen zouden mogen stellen wat betreft het regelen van het officiële gedeelte van hun bruiloft :-)

  Leave a comment