Soms beginnen we laat op de dag en soms zitten we rond half zes al in de auto. De bruiloft van Maarten en Elise was zo’n vroege. Maar het was het zeker waard om zo vroeg op te staan, want wat was het een prachtige lentedag. De dag begon voor ons in Katwijk, in de buurt van de zee, hoewel we voor de fotoshoot juist naar de Hortus Botanicus gingen. Een mooie plek waar je talloze hoekjes hebt. Je kunt in de kassen terecht, maar ook in de geweldig aangelegde tuinen. En bloesem, eindelijk bloesem!

Highlights van deze trouwdag

Er waren deze dag diverse highlights, namelijk die onwijs schattige bloemenmeisjes, de prachtige lunch- en feestlocatie Zijlstroom (in Leiderdorp) en de boottocht na de kerkdienst (we waren op de heenweg met een dubbeldekkerbus gegaan). Oh en natuurlijk de Wethers snoepjes die Elise en Maarten klaargelegd hadden voor de kerkdienst. Ook die heerlijke taart, die prachtige bloemen overal (Elise houdt heel veel van bloemen), de superleuke styling, de aardige gasten. En nog veel meer. Het mooiste heb ik overigens nog niet genoemd: de betoverend mooie trouwjurk van Rosa Clara. Die stof! Zo bijzonder…

Een hele fijne feestlocatie

We waren in ieder geval aanwezig van de voorbereidingen tot het eerste stukje van het diner. We vonden het leuk om deze, voor ons inmiddels bekende, trouwlocatie nu op een andere manier te zien. Ze hebben namelijk een prachtige kas en die werd gebruikt voor het kaartmoment. En het gezelschap ging beneden dineren. Heerlijk hoe je als bruidspaar de locatie helemaal “eigen” kunt maken. Ook hier stonden overal prachtige boeketten, geregeld door het bruidspaar. En er hingen hoepels met linten, rozen en eucalyptus. Bekijk vooral even de onderstaande foto’s. Dan snap je meteen waarom het een hele fijne dag was.

Bruidspaar heeft een boottocht in Leiden. Overzicht van de dinerplek bij Zijlstroom Leiderdorp Buitenkant van Meelfabriek Zijlstroom

Trouwadresjes van Elise & Maarten

Jurk: Rosa Clara, Bruidshoek Leiden www.bruidshoek.nl/‎
Pak: Suitsupply
Bloemen: Bloemenhuis Duivenvoorde, Wassenaar www.duivenvoorden.nl/
Decoratie: DIY met familie en vriendinnen
Locatie kerk: Marekerk Leiden
Locatie diner en feest: Brasserie Meelfabriek Zijlstroom Leiderdorp
Trouwringen: Frans Zeegers uit Wassenaar (eigen ontwerp)

Leave a comment