Ergens in ons achterhoofd hoorden we de hele dag dat liedje: “The Love Boat”…. Niet heel erg verwonderlijk, want Nelly en Kees-Jan kozen voor de SS Rotterdam om in het huwelijk te treden. Ze waren al 18 jaar samen, hebben heel wat meegemaakt en daarom was het nu tijd om de hele wereld te laten zien hoeveel ze van elkaar houden.

Internationale bruiloft

Wat een mooi stel. Hij oer-Hollands, werkende voor Coca Cola, maar met Britse flair en zij oorspronkelijk Spaanse, temperamentvol en opgegroeid in Nederland. Echt zo’n power couple waar je stiekem een beetje jaloers naar kijkt. Of in ieder geval geïnspireerd door raakt. Want wat hadden ze een romantische dag. Met al hun vrienden en familie, hun twee prachtige zoons (die beter in het Engels speechen op hun 12e en 14e dan wij nu zouden kunnen) en overal op de achtergrond dat heerlijke schip SS Rotterdam.

Trouwfoto’s van de SS Rotterdam

De foto’s laten hun hele verhaal zien. Van het bezoekje aan de barbier bij Hotel New York, tot de tochtjes met de watertaxi, de ceremonie in de Grand Ballroom, de korte fotoshoot op het zonnedek, het diner in de Odyssee Room en het spectaculaire feest. Want mensen, dit gezelschap kon dansen! Niet verwonderlijk met al die Spaanse roots. Prachtig om te zien.

Een geweldige verjaardag

Andere dingen die deze bruiloft zo mooi hebben gemaakt zijn de dresscode (More = More), het feit dat ze Vivian ter Huurne van het Bruidsmeisje hadden, het fijne personeel van de SS Rotterdam, het mooie weer, de late trouwceremonie (ze trouwden pas in de namiddag waardoor iedereen de hele ochtend had om zich klaar te maken), de spectaculaire band The Corona’s en eigenlijk gewoon de hele sfeer die er was. Iedereen had zin in een feest. In DIT feest. Want wat we nog niet verteld hadden: Nelly was diezelfde avond jarig!

Adresjes

Weddingplanner: Weddingplanner Het Bruidsmeisje
Trouwlocatie: bijzondere evenementlocatie SS Rotterdam
Bloemist: Flowers and Feelings
Sweet Table: Sugarlips Cakes
Entertainment tijdens Diner: Jilles
Entertainment tijdens avond: De Coronas
Haar & make-up: Beautiful Bride Company
Trouwambtenaar: Vriendin van het bruidspaar
Videograaf: Evalco

Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Rotterdam.

2 Comments

Leave a comment