Loveshoot in Amsterdam | Katie & Julian

  Trouwen in September

  Via Nailia kreeg ik een berichtje… “zijn jullie in September nog beschikbaar voor een Amerikaanse bruiloft?”. Nou ehm, graag! Dus afgelopen week maakten we alvast kennis met Katie & Julian, twee Amerikanen (oké, hij is ook half Brits) die in Nederland gaan trouwen. In Amsterdam om precies te zijn. Omdat Julian hier vroeger een aantal heeft gewoond met zijn ouders. En omdat je als Amerikaan zijnde toch al snel moet vliegen om je familie te zien en of je dan vanuit San Francisco stopt in New York of nog een paar uur blijft zitten tot Amsterdam. Dat maakt dan ook niet zo veel meer uit.

  Op de foto in Amsterdam

  Amsterdam; ze trouwen pas over een paar maanden, maar ze moeten natuurlijk heel veel regelen. En daar helpt Nailia van Best Day Ever bij. Ze stelde ook voor om alvast een loveshoot in Amsterdam te doen. Op een paar plaatsjes die belangrijk zijn voor dit stel. Dus Katie & Julian op de fiets, wij met de auto naar het centrum en we spraken af bij een tof cafeetje.

  Alvast wennen voor je trouwdag

  We begonnen bij cafe ‘t Smalle. Omdat Katie haar achternaam voorkomt in dat woord. We bezochten ook de Jordaan, de omgeving waar Julian opgroeide en natuurlijk het huis waar dat gebeurde. Dus twee Amerikanen, de setting van Amsterdam, prachtig weer en heel veel verliefde blikken. Een uitgelezen moment om te oefenen voor hun trouwfoto’s. We hebben nu al mega veel zin in hun trouwdag bij Westerliefde : )

  Verliefd op een bruggetje in Amsterdam. Portret van een verliefd stel, aan de Heerengracht in Amsterdam. loveshoot in amsterdam, vlak bij de grachten waar overal fietsen staan.

  Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Amsterdam.

  One comment

  • […] Julian (who is partly Indian) and Katie decided to get married in Amsterdam, the capital city of The Netherlands. Julian has a special relationship with this city, because he used to live here for a couple of years. His parents still have an apartment in the centre. So  it wasn’t a total surprise for friends and family when they told them they wanted to get married here. They flew to the Netherlands to arrange things and we photographed them for a loveshoot. […]

  Leave a comment