Trouwen in Vught | Aukje & Johan

  Trouwen op meerdere dagen

  Toen Aukje en Johan ons vroegen om hun bruiloft te fotograferen waren we direct enthousiast. Om heel veel reden eigenlijk. Ze hebben twee prachtige dochters, trouwen in Nederland én Italië (helaas konden we die datum niet meer), ze houden van lekker eten en gingen trouwen in een geweldig mooie trouwzaal. Oh ja en Aukje had een jurk van Assepoester, ze gingen een borrel en taartmoment hebben in de tuin van Aukje haar ouders en we hadden ruim de tijd voor een mooie fotoshoot.

  Unieke trouwdag

  Echt zo’n hele persoonlijke trouwdag. Die lekker halverwege de dag begint, in plaats van dat je super vroeg op staat. Aukje had haar twee meiden bij zich. Ze werd klaargemaakt voor de bruiloft in haar eigen woonkamer. De jurkjes van de meisjes had ze zelf gemaakt. Iedereen at een paar lekkere broodjes en rond een uur of 1 zagen de “bruid en bruidegom” elkaar.

  Ceremonie in Vught

  De ceremonie vond plaats bij het bijzondere Raadhuis van Vught. We waren nog niet eerder in deze statige zaal geweest. Na de huwelijksvoltrekking, die afgesloten werd met “All you need is Love!”, reed het gezelschap naar Bosloft Fresco. Hier konden alle kinderen lekker buitenspelen en chips eten en waren er taart en hapjes voor alle gasten. De fotoshoot deden we overigens bij het bosrijke gebied van De Karreput. Met fijne bloesembomen en een lentesfeertje. Echt weer zo’n bruiloft die totaal persoonlijk is. Heerlijk uniek.

  Die mooie jurkjes? Ja, die heeft Aukje helemaal zelf gemaakt! De vestjes overigens ook…

  Het eten was klaargemaakt door de ouders van Aukje. Heerlijk en voor iedereen zat er wel wat bij. We hadden zelf maar tijd voor 1 bordje, maar jumjumjum!

   

  Adresjes van Aukje & Johan

  Uitnodiging: Bloom09: https://bloom09.nl/
  Kleding bruidsmeisjes: zelf gemaakt door Aukje!
  Ringen: Goudsmid Jos van den Elzen: http://josvandenelzen.nl/
  Jurk & Jasje: Assepoester: https://www.assepoester.com/
  Pak: Victor Giglio in Eindhoven: http://www.victorgiglio.com/Home.html
  Taart: Zoete Kunst: http://www.zoetekunst.nl/ (en die was lekker! We hebben zelfs twee stukjes gehad ; )
  Eten borrel: Bosloft Fresco: http://www.bosloftfresco.nl/

  Leave a comment