Trouwen bij De Hazelhof | Proefmiddag Heerlijk & Hecht

  Proefmiddag bij De Hazelhof

  Eens per jaar organiseert Heerlijk & Hecht, onze favoriete cateraar, een proefmiddag. Alle bruidsparen van het komende jaar komen langs om kennis te maken met de heerlijke en eerlijke gerechten van Heerlijk & Hecht en krijgen op die manier een voorproefje op hun trouwdag. De proefmiddag van dit jaar vond plaats bij De Hazelhof in Rijsbergen.

  Onontdekt trouwlocatie pareltje

  Jullie weten misschien wel dat we graag op onontdekte pareltjes van trouwlocaties komen. En dit is er 1. Ik herhaal: als je een trouwlocatie in het Zuiden zoekt, een plek die nog niet zo heel erg bekend is: De Hazelhof. De locatie is van twee hele sympathieke heren die een voorliefde hebben voor tuinieren. Ook al hebben ze beiden een gewone baan, in de avonden en weekenden wordt er flink aan de tuin gewerkt. En afgelopen winter hebben ze een fantastisch plan ten uitvoer gebracht: namelijk de oude schuur omtoveren tot binnenlocatie voor je bruiloft.

  Geniaal toch? Een glazen dak, mooie rustieke materialen, een geweldige gietvloer, planten die binnen weelderig kunnen groeien. Helemaal in “botanical wedding”-stijl. Ik ben echt verliefd! Wat zouden we hier graag een bruiloft fotograferen… Dus we zijn benieuwd welke de eerste gaat worden : )

  Fijne kleurrijke foto’s

  Ik fotografeerde tijdens deze dag heel veel lekkere hapjes, de geweldige serviezen van Muse Kids, een complete taartentafel, de trouwboeketten van V&V en de sfeer van deze geweldige trouwlocatie. Het is nu nog voorjaar, maar ik weet zeker dat deze trouwlocatie in de zomer nog mooier is dan nu al. Dus heb je nog geen trouwlocatie, kijk vooral even hier.

  Trouwen bij De Hazelhof

  Hebben we je overtuigd? Wil je meer informatie over deze fantastische plek? Heerlijk & Hecht regelt praktisch alles rondom de bruiloften die hier gehouden worden, dus neem vooral even contact op met Anne Floor, de eigenaresse van H&H. Zij weet wat er allemaal mogelijk is en vertelt je graag meer.

   

  Bovenstaand servies is nu ook via Heerlijk & Hecht te regelen voor je bruiloft! Superschattig voor de (eventuele) kindertafel toch? : )

  Trouwlocatie: De Hazelhof in Rijsbergen
  Catering: Heerlijk & Hecht
  Drukwerk: ook Heerlijk & Hecht, leuk he? : )
  Bloemen: V&V
  Kinderservies: Muse Kids

  One comment

  Leave a comment