Trouwringen | Prachtige detailfoto’s

Twee gouden trouwringen op een goudkleurige achtergrond.

Mooie foto’s van jullie trouwringen

Éen van de dingen die, na je trouwdag, het langst bij je blijven zijn de trouwringen. Je draagt ze elke dag, je hebt er misschien best lang over gedaan om ze uit te zoeken en ze hebben redelijk wat gekost. En om die reden maken wij graag elke reportage 1 of meerdere detailfoto’s van je trouwringen.

Tip: leg ze bij de bruid neer

Ramon en ik fotograferen samen. En daardoor is altijd 1 van ons bij de bruid en 1 van ons bij de bruidegom. En drie keer raden, ik (Hermine) begin bij de bruid. En daarom maak ik ook de detailfoto’s van de ringen. Alle foto’s die je hier ziet zijn door mij gemaakt. Dus mocht je graag de trouwringen op de foto willen: leg ze bij de bruid neer en zorg dat we beginnen voor dat de dag volledig begint.

Eyecandy

Ik vind het leuk om een foto te maken met elementen van jullie trouwdag. Zo fotografeerden we bijvoorbeeld een bruiloft in het bos en dan maak ik een foto van de trouwringen met “iets groens”. Of ik maak een foto op het ringenkussentje dat door mama gemaakt is. Of een foto in het ringendoosje (of ringennestje) dat speciaal voor de trouwdag uitgezocht is. Kortom: persoonlijke en unieke foto’s.

trouwringen detailfoto 001 Samengestelde trouwring, bestaande uit de verlovingsring en de trouwring. Zelfgemaakt groen ringenkussentje. trouwringen detailfoto 005 trouwringen detailfoto 006 Paloma's nest trouwringen wedding rings doosje. trouwringen detailfoto 008 trouwringen detailfoto 009 trouwringen detailfoto 010 trouwringen detailfoto 011 Creatieve trouwringen foto op groen. trouwringen detailfoto 013trouwringen detailfoto 015 trouwringen detailfoto 016 trouwringen detailfoto 017