De mooiste styled shoots van 2016

  Inspirerend fotograferen

  De mooiste styled shoots, oh lieve mensen, wat hebben we toch veel fijne dingen gezien dit jaar. We werkten samen met diverse stylisten om de nodige inspiratie te geven voor bruidsparen die in 2017 gaan trouwen. Vandaar dat we een overzicht hebben gemaakt, zodat je heel gemakkelijk al die bruiloft inspiratie kunt terugvinden.

  Lekker tafelen met Heerlijk & Hecht

  In April werkten we samen met Heerlijk & Hecht aan een zonnige, maar toch ook echt winterse, styled shoot. Uiteraard ter promotie van het trouwen in de winter, want het is en blijft een mooie tijd. Niet voor niets zijn Ramon en ik in maart getrouwd. Misschien niet meer helemaal winter, maar toch ook zeker nog niet volop lente ;)

  Inspiratie met Best Day Ever

  Vervolgens werkten we met Nailia van Best Day Ever aan deze Whimsical Flower Inspiration Shoot. Nailia wilde de shoot neerzetten met heel veel kleurrijke bloemen en de shoot wat meer “fashion” laten zijn. Maar wel fashion met vrolijkheid ;)

  Creatief stylen met  Oh Happy Day

  Dit jaar deden we niet 1, maar 2 styled shoot met Kristel. We kennen haar van een paar jaar terug, toen we haar (en Eriks) bruiloft mochten fotograferen. Kristel werkt voor de Bijenkorf als styliste en kan die creativiteit ook kwijt in haar bedrijf Oh Happy Day. Omdat ze hard aan de weg timmert doet ze regelmatig een creatieve styled shoot en wij mochten er twee fotograferen! De eerste shoot vond plaats in de herfst en draaide om geometrische vormen, stenen en mineralen. Ik vond het zo leuk om al dat moois te fotograferen.

  En de tweede shoot deden we in november. Het was buiten al een stuk kouder, lekker herfstachtig en dus helemaal passend bij een Kerst-gestylede bruiloft. Kristel maakte gebruik van satijn, goud en nog veel meer en dit is het resultaat geworden. Wat vinden jullie van die supertoffe Kerst-taarten?

  Leave a comment