workshop bruidsfotografie met tips over fotograferen, business en marketing

Workshop Bruidsfotografie | Gelderland

Bruidsfotografie Workshop Elburg Lucca 026

Informatieve workshop bruidsfotografie

Na een paar weken plannen en uitzoeken is nu eindelijk bekend op welke datum we onze workshop bruidsfotografie zullen geven. De datum is  namelijk maandag 13 maart 2017 geworden. (N.B. deze datum is inmiddels geweest. Wil je meer informatie over de workshop bruidsfotografie die nog gaan komen, kijk dan even op onze workshop-pagina. De nieuwe datum is nu 14 april 2018).

De locatie wordt later definitief bepaald. Indien we met een kleine groep zijn, zal de workshop bij ons thuis plaatsvinden (Elburg) en bij een grotere groep wijken we uit naar Lucca, Elburg. Deze locatie heeft een fijne informele sfeer en heerlijk eten.

Inhoud van de workshop

Wat je kunt verwachten is als volgt:

· Visie en Business: hoe kun jij je bedrijf zo professioneel mogelijk inrichten en wat zijn daar de voordelen van?

· Theorie, Praktijk en Nabewerking: hoe maken we onze bruidsfoto’s? Er vindt ook een kleine shoot met een bruidspaar plaats.

· Marketing: waar sta jij voor qua fotografie en breng je dit duidelijk over?

· Feedback op je website

lunch tijdens workshop bruidsfotografie
Deze dag is inclusief een heerlijke verse lunch, lekkere hapjes en natuurlijk zijn de drankjes allemaal inclusief. Op die manier kun je optimaal kennis tot je nemen ;)

Leerzaam, leuk en interactief samen leren

Zie deze workshop niet als een gestylede portfolio-shoot, maar als een echte Hollandse hands-on workshop waarbij we in een korte tijd proberen om jullie zo veel mogelijk bruikbare informatie en tips te geven. We zijn helemaal voor interactie en doen er alles aan om jullie aan het einde van de dag naar huis te laten gaan met nieuwe tools, inzichten en inspiratie.

Daarnaast hebben we een kort praktijkgedeelte waarbij we naar buiten gaan en onze manier van werken laten zien. In korte tijd zie je hoe wij onze bruidsparen “poseren”, hoe we omgaan met lastige situaties qua licht en hoe we zo divers mogelijke foto’s proberen te maken.

Kosten en overige informatie van de workshop

Kosten: €395 (ex 21% btw).

Tijden: 10:00 – 17:00
Maximaal 10 deelnemers (nog diverse plekken beschikbaar). Wil je boeken, mail dan direct je (bedrijfs-) adresgegevens en we laten je zo snel mogelijk weten of je 1 van de plekjes hebt bemachtigd. Wil je op de hoogte gehouden worden van onze toekomstige workshops en masterclasses, stuur ons dan een mailtje via deze link.
Hopelijk tot snel! Hermine & Ramon

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: