Bruidspaar bij boograam in kasteel met kerstsfeer.

Onze 9 meest populaire Instagram trouwfoto’s van 2016

Styled winter kerst shoot 014

Populaire trouwfoto’s

We plaatsten laatst al de mooiste foto’s van 2016, volgens onszelf, maar wilden jullie toch ook niet de “Instagram Top 9” van 2016 onthouden. Want we vinden het zelf altijd heel erg leuk om te zien welke foto’s nou populair zijn (en dus in de smaak vallen bij bruiden, bruidegommen en “mensen die van de liefde houden”) en laat #2016bestnine daar nou eens heel erg handig voor zijn.

Actief op Instagram

We zitten eigenlijk sinds begin vorig jaar, actief, op Instagram. Daarvoor postten we af en toe wel wat losse foto’s, maar begin 2016 besloten we om gewoon eens wat vaker een foto online te zetten. Met een korte beschrijving en heel veel tags natuurlijk : ) Wat we zo leuk vinden aan Instagram is dat je op een saai momentje lekker kunt scrollen en allemaal mooie plaatjes voor bij ziet komen.

Volg ons ook

Inmiddels hebben we zo’n 1000 volgers. En omdat het nu het begin van het nieuwe jaar is wilden we je een overzicht laten zien van de meest populaire Instagram foto’s die we vorig online hebben gezet. Hierbij een overzicht, met een korte beschrijving er bij : ) En wil je ons volgen op Instagram, klik dan even hier.

1. Op de eerste plaats, hoe kan het ook bijna anders, deze foto. Gemaakt tijdens de Kerst-styled shoot met Oh Happy Day. We maakten met behulp van mega veel gouden glitters, een superverliefd stel en een hele fijne sfeer. Ik denk dat hij mede populair is dankzij het Kerstige sfeertje dat de foto heeft.

Styled winter kerst shoot 037

 

2. Deze foto maakten we tijdens de Masterclass Bruidsfotografie die we 1 a 2 keer per jaar geven. Je ziet Mrs Klein met haar man. Op de voorgrond zie je nog net wat vallende herfstbladeren.

Bruidsfotografie Workshop Elburg Lucca 003

 

3. Dit is 1 van mijn persoonlijke favorieten. Irina en Bart hadden echt een prachtige herfstbruiloft, met heel veel emotie, geweldige styling van Brisked en bijzonder veel lieve mensen. Dit is zo’n foto waarin je een stralende bruid ziet, maar als je goed zoekt ook nog de bruidegom die wacht totdat hij met zijn bruid kan vertrekken.

Herfstbruiloft Kasteel Duivenvoorde 016 1

 

4. Ook deze foto maakten we tijdens een herfstbruiloft. Ditmaal een bruiloft bij Rhederoord, een locatie waar we graag en vaak komen. De locatie staat bekend om haar prachtige landgoed, met talloze oude bomen. Toen het ‘s avonds donker was besloten we om nog heel even naar buiten te gaan voor een paar avondfoto’s. En dat pakte goed uit : )

Trouwen in de Herfst 004 1

 

5. Ook deze foto is gemaakt tijdens de Kerstshoot. Een foto waarin eigenlijk meteen de hele sfeer duidelijk is. De locatie springt er uit, de tafel is mooi gedekt, fotogeniek bruidspaar en romantische kaarsen. Et voila ; )

Styled winter kerst shoot 014

 

6. Ja Jack en Lynn, wat kan ik zeggen. Wat een heerlijk bruidspaar. Ze waren zo heerlijk zichzelf deze dag. Echt mooi om te zien! Ook zij trouwden in de herfst (ik zie een beetje een rode draad ontstaan bij onze meest populaire foto’s!).

Bruiloft Meelfabriek Zijlstroom Leiden 008 1

 

7. Nog een hele lieve knuffel tijdens de Kerst Styled Shoot.

Styled winter kerst shoot 019

 

8. Jack & Lynn staan er twee keer in : ) Deze foto is gemaakt, buiten bij de Hortus Botanicus in Leiden. We zijn eerst binnen foto’s gaan maken (zoals je ook bij die andere foto van hen ziet) en daarna gingen we nog even naar binnen voor een paar foto’s met echte herfstkleuren. Daarvan is dit er 1.

Trouwen in de Herfst 007 1

 

9. Deze laatste foto is gemaakt in de ochtend van de bruiloft van Irina & Bart. Ze hebben een prachtig historisch huis, of eigenlijk twee huizen, aan elkaar geschakeld. Een heel bijzonder pand waarin allemaal diverse kamers te vinden zijn. Dit is de plek waar Irina zich ging omkleden. Ruimte en licht genoeg! Een mooi begin van een geweldige bruiloft.

Herfstbruiloft Kasteel Duivenvoorde 009 1

 

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: