Trouwen met Kerst | Inspiratie styled shoot

  Een winterbruiloft kan heel erg mooi zijn

  Jullie hadden het al gemerkt, he? We zijn bezig met het promoten van trouwen in de winter en de herfst. Want trouwen in de zomer is heel leuk, maar heel veel mensen doen het, terwijl er nog zo veel andere mooie seizoenen zijn. Zoals dus bijvoorbeeld die maand voor de Kerst. Op het moment dat de meeste blaadjes gevallen zijn en je met z’n allen rond het haardvuur kruipt. Die periode, hoe donker misschien ook, is wel de meest sfeervolle denk ik. Dus daarom hebben we samen met Kristel van Oh Happy Day en Mrs Klein een gestylede Kerstshoot gedaan. Om te laten zien wat er eigenlijk allemaal mogelijk is en jullie een beetje inspiratie te geven.

  Trouwen bij kaarslicht

  En mogelijkheden zijn er: zie bijvoorbeeld al die kaarsen, het heerlijke “niet alledaagse” avondeten, zie die geweldige taarten van Heerlijk & Hecht en die prachtige jurken van Wild at Heart. En dan zo’n kasteel! Hoe romantisch wil je het hebben? Kristel & Inge hebben een heel fijn leveranciersteam bij elkaar gezocht (waaronder Lonneke & Netanya, twee hele fijne hair/make-up stylisten) en daarmee hebben we een dag lang mooie foto’s gemaakt.

  Sfeervolle warmte met prachtige details

  Kristel wilde graag met behulp van goud, vele tinten groen en prachtig blauw een chique en warme sfeer neerzetten. Hierbij gebruikte ze ook veel fluweel. Zie bijvoorbeeld de details in het pak van de bruidegom, in het prachtige bloemwerk en bijvoorbeeld het servies. Overal waar je kijkt zie je kleine details terugkomen waar goed over nagedacht is. En het eten? Als jullie al vaker ons blog bezocht hebben, weten jullie hoeveel we van het eten van Heerlijk & Hecht houden en daarom was het extra leuk dat ze bij uitzondering mee wilden werken aan deze styled shoot. Want het is pas echt inspiratie als je alle zintuigen aanspreekt. De geur van rode kool, vijgen, zuurkool, geitenkaas, laurier, kaneel. Alles schreeuwt Kerst!

  Mochten jullie nou meer willen weten over de mensen die mee hebben gewerkt aan deze shoot, bekijk dan vooral even de lijst met vendors, onder aan het blog. Nog meer inspiratie.

  Vendors

  Styling & Concept: Oh Happy Day
  Planning: Mrs Klein
  Trouwdiner en taartentafel: Heerlijk & Hecht
  Make up & nagels: Netanya L├╝schen
  Haar: Lonneke van Dijk
  Modellen: Charlotte & Tom, wat een mooi stel he!?
  Bloemwerk: MK Floral Design
  Trouwjurken: Wild at Heart Bridal
  Headpieces: Naturea Design via Wild at Heart Bridal
  Sieraden: Laurie Fleming Juwellery via Wild at Heart Bridal
  Trouwlocatie: Kasteel Tongelaar
  Stationery: Sunflower Sunshine

  3 Comments

  Leave a comment