Herfstbruiloft Landgoed Rhederoord | Iris & Emiel

  herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-014

  Ik vertelde het Iris & Emiel al tijdens de dag: “volgens mij heb ik nog nooit een herfstbruiloft meegemaakt met zulke mooie herfstkleuren”. En dat was niets gelogen, want kijk nou eens… die tuin van Rhederoord. Echt een zee van kleuren. En omdat Iris en Emiel die kleuren op veel meer plekken hadden terug laten komen, was het een prachtige herfstbruiloft. Hierbij dus de tweede reportage die we deze herfst mochten maken.

  Het was een heerlijke dag. Met een ontspannen sfeer en overal genoeg tijd voor. Met een avondvullend diner, een taart met symboliek, met twee geweldig lieve moeders, met allemaal vriendelijke mensen die onwijs mee genoten van deze dag, met een prachtige fishtailtrouwjurk en met de toplocatie “Rhederoord”. Ramon en ik hebben heel erg genoten van het vastleggen van deze hele fijne trouwdag.

  herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-001herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-004 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-003 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-005 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-006 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-008 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-009 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-010 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-011 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-016 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-012 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-017 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-018 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-019 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-020 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-021 overzicht van de trouwzaal binnen bij Rhederoord herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-024 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-025 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-026 Landgoed Rhederoord in de avond tijdens een bruiloft. herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-029 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-030 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-031 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-032 Genieten van een fijn trouwdiner. herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-034 herst-bruiloft-landgoed-rhederoord-035 Stukjes tijdens een lang trouwdiner met heerlijk eten.

   

  Adresjes

  Bruidsjurk: D’ amore bruidsmode Arnhem
  Haar en make-up: Hairstyling Signature en NH visagie
  Locatie: Landgoed Rhederoord
  Trouwkaart: Koningkaart
  Ringen: Paul van Zeeland Velp
  Outfit bruidegom: Piet Zoomers Arnhem
  Bloemen: Herman Dickhoff bloemsierkunst Iris Schiedam
  Bedankjes: De bonte Koe chocolade Schiedam

  BewarenBewaren

  One comment

  • Onze 10 populairste Instagram foto's van 2016 | Mon et Mine schreef:

   […] Ook deze foto maakten we tijdens een herfstbruiloft. Ditmaal een bruiloft bij Rhederoord, een locatie waar we graag en vaak komen. De locatie staat bekend om haar prachtige landgoed, met […]

  Leave a comment